Nyheder17. februar 2014

Kendis-datter efter rambuktyveri: Jeg er uskyldig

21-årig datter løsladt efter timelangt grundlovsforhør
Af af
Sangerens datter blev anholdt natten til mandag
Sangerens datter blev anholdt natten til mandag
 Foto: AOP




En 21-årig datter af en kendt dansk sanger nægter sig skyldig i en sag om et rambuktyveri begået mod en guldsmed i en mindre nordjysk by natten til mandag.

Den 21-årige nægtede sig skyldig sent mandag eftermiddag undet det timelange grundlovsforhør, som hun befandt sig i i Retten i Holstebro.

Hun erkendte dog, at hun havde kørt i bil sammen med de tre mænd, der også er anholdt og sigtet i sagen.

Læs også: Kendt sangers datter anholdt

Den 21-årige datter havde ikke sin kendte sang-far ved sin side, mens hun sad i grundlovsforhøret.

Den 21-årige kvinde ankom tidligere på dagen til retten i Holstebro opløst i gråd. Grundlovsforhøret gik i gang klokken 16.30.

Ved hendes side sad tre andre sigtede, tre mænd på henholdsvis 16, 20 og 25 år.

Politi og hunde blev kaldt ud til guldsmeden kort før klokken tre natten til mandag. Alarmen var gået, efter gerningsmændene havde forsøgt at bryde ind til guldsmeden med hjælp fra en stjålet traktor.

Læs også: Kendt far ikke til stede i retten

Kilder fra den nordjyske by fortæller til SE og HØR, at datterens hus, som faderen ejer, er blevet ransaget med hunde her til formiddag.

SE og HØR har tidligere beskrevet datterens kriminelle omgangskreds. Dagen inden nytårsaften blev den 21-årige datter anholdt sammen med to venner, efter de havde forsøgt at indløse nogle stjålne skrabelodder hos Statoil i Thisted. Lodderne stammede fra et indbrud hos Min Købmand i Hurup, der blev begået julenat.

Sponsoreret indhold