Nyheder26. februar 2016

Keld og Hilda Heick: Nogle hader os

Hilda Heick forstår simpelthen ikke, at nogle få mennesker altid har behov for at svine hende og familien til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh-16022016dm0026.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Familieidyllen er en grim torn dybt i øjet på nogle mennesker. Mens mange elsker familien Heick, går nogle få nærmest amok, hver gang Hilda, Keld eller Annette dukker op i medierne.

– Det er de samme 20-25 mennesker, som sætter det i gang hver gang. Vi har nogle ”haters” (”hadere”, red.), som griber enhver lejlighed. Jo mere vi fortæller, at det går os godt som familie, jo mere provokerede bliver de, forklarer Hilda Heick. Keld tilføjer med sjældent skarp røst:

– Det må være mennesker, som aldrig selv har skabt noget.

Når det gælder familien, kan han blive mindst lige så vred som løvemor Hilda.

– På den ene side vælger jeg ikke at tage mig af det eller grine ad det, men på den anden side kan jeg især på Annettes vegne blive så vred, forklarer Hilda med henvisning til den store Grand Prix-ballade om blandt andet datterens frisure.

– Folk skal tage det som underholdning. Det er ikke den rigtige Hilda eller Annette, som står på scenen. Vi spiller nogle roller. Ellers var jeg kommet i træsko og havebukser. Folk skriver på Messenger eller Facebook og kalder min datter medieluder. De skrev også til mig, at mine arme var for korte til kjolen – skulle jeg få dem til at vokse?

Hilda ryster på hovedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_11.png

Sponsoreret indhold