Nyheder27. oktober 2013

Kato: Se ham på toppen af Storebæltsbroen

Den populære musikmager og dj inivterede Safri Duo og Björnskov en tur 254 m. op i pylonerne
Kato er kommet højt til vejrs.
Kato er kommet højt til vejrs.
 Foto: All OverDen højeste bygning i Danmark er Herlev Hospital, men det højeste punkt, man kan befinde sig på her i landet, er toppen af Storebæltsbroen - oppe i pylonerne.

Det ville nok få de fleste til at s.... i bukserne, men den populære dj Kato havde alligevel held med at lokke både herrerne fra Safri Duo og popkometen Björnskov en tur med op, hvor udsigten formentlig ikke fås meget flottere.

Kato: Døden var næsten en lettelse

Årsag: Firkløveret skulle optage musikvideo til Katos seneste nr.1-hitsingle "Dimitto (Let's Go)".

- Jeg kører over Storebæltsbroen mange gange om året, og der har jeg ofte tænkt, at det da måtte være noget af det vildeste at prøve at komme op i pylonerne. Men jeg har også altid tænkt, at det jo nok ikke kunne lade sig gøre for meningmand.

Men da ham, der skulle skyde vores musikvideo,så rent faktisk viste sig, at kunne trække i nogle tråde og få det til at ske, så var jeg ikke i tvivl om, at det var det, vi skulle gøre, fortalte Kato forleden, da han var i studiet hos "Go' Aften Danmark" på TV2.

Og alle var med på idéen. Også selv om den ene halvdel af Safri Duo - Morten Friis - lider af en mild form for højdeskræk

Du kan se resultatet af anstrengelserne på Storebæltsbroen HER.

Safri Duo: Får kæmpe comeback

Sponsoreret indhold