Nyheder7. september 2013

Safri Duo: Får kæmpe comeback

Drengene bag monsterhittet Played-a-live topper igen hitlisterne
Safri Duo indtager igen dansegulvene i Danmark.
Safri Duo indtager igen dansegulvene i Danmark.
 Foto: All OverI starten af dette årtusinde grovhittede Uffe Savery og Morten Friis under navnet Safri Duo med deres trommehit "Played-a-live" - et nummer, der siden er blevet en klassiker og forener både unge og gamle på dansegulvet til fødselsdage og bryllupper.

I tiden efter deres gennembrudsudgivelse, der hittede over hele verden og indtjente millioner af kroner til duoen, kom en række mindre hits på gaden, men i de senere år har der været stille omkring de dygtige og konservatorieuddannede musikere.

Faktisk har der været så stille, at Uffe Savery har tjent lidt mønt på at spille trommer og percussion hen over musikken på Remees natklub ZEN - en stærk kontrast til de fyldte areaner, han var vant til at starten af 00´erne.

Safri Duo: Holder husudsalg

Men tiden væk fra hitlisterne er slut nu. Safri Duo får sig således noget af et comeback på den populære DJ Katos nye single "Dimitto (Let go)", der siden udgivelsen sidste søndag har toppet hitlisterne herhjemme og i skrivende stund bl.a. indtager en klar nr. 1-placering på iTunes-hitlisten.

Skulle du være en af de få, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med det medrivende nummer, der også har popkunstneren Björnskov på vokal, kan du lytte med HER.

Kato: Diva Irina er som min mor

Sponsoreret indhold