Kat Stephie efter bryllup: Han elsker mig mere og mere

Kat Stephie Holst sammen med Lars Godbersen.

Kat Stephie Holst sammen med Lars Godbersen.

(Foto: Dan Mariegaard)

Til døden os skiller, hedder det så smukt, når man bliver gift.

For 30-årige Kat Stephie Holst´ er det ikke så ringe endda, for Lars Godbersen er bestemt ikke blevet mindre glad for den smukke sangerinde, siden hun blev fru Godbersen i begyndelsen af maj.

– Lars er bare blevet mere og mere forelsket efter brylluppet. Det er helt fantastisk. Han roser mig og siger hele tiden, at han elsker mig. Den slags er jeg ikke så vant til i min familie, men det er superfedt. Vi har heller ikke skændtes siden brylluppet. Vi har det næsten alt for godt, smiler Kat Stephie Holst.

Parret kunne fejre fireårsdag i april, og på nær lige de mange roser fra den 39-årige ægtemands side føler hun ikke, at den ægteskabelige stand har ændret så meget i deres forhold.

Den store fest blev holdt på Gymnastikgården i Aarhus, der også er hjemsted for Lars’ dygtige Flying Superkids. Her har Kat og Lars netop overtaget en nabolejlighed, der skal slås sammen med deres egen og renoveres, så snart sommerturneen med gymnastikshowet er overstået.

Der bliver såmænd også plads til børn, selv om de ikke er superaktuelle på Kat Stephie Holst' ønskeseddel lige nu. Hun har simpelthen alt for travlt med sin sangkarriere, der netop har kastet singlen ”Uden dig” af sig og senere i år byder på både en EP og et album.

Læs hele historien om Kat Stephie Holst i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close