Nyheder13. juli 2016

Kat Stephie er klar til børn: Hør hendes nye musik

Den smukke sangerinde har tabt sig og er blevet bidt af økologi og sundhed. Kroppen skal nemlig være klar til familieforøgelse.

Tre årtier er ingenting, og selv om Kat Stephie Holst netop har passeret det skarpe hjørne, så er den smukke sangerinde bestemt heller ikke tynget af alderen.

– Jeg var ikke skræmt over at fylde 30 år. Det er fedt at blive ældre, og jeg er blevet klogere, specielt de sidste par år. Jeg har fundet fred, selv om det har taget sin tid, griner Kat i Frederiksberg Have, der med sin skønhed klæder den nylige fødselar. Se hendes nye musikvideo øverst. At Kat er blevet meget mere moden på ganske kort tid, tilskriver hun gerne den ni år ældre kæreste Lars Godbersen, som hun kalder det helt rigtige match. Lars har allerede friet, og næste år står der bryllup i kalenderen.
Parret overvejer dobbeltbryllup med et vennepar, men det kræver nok, at det andet par er med på den økologiske linje. Ikke mindst med tanke på børn er Kat nemlig blevet lidt af en sundhedsfreak. – Jeg så en dokumentarudsendelse om sprøjtemidler, og hvor meget vi smider i vores fødevarer. Det var som at få en lussing. Dagen efter smed jeg ting ud af skabene, og siden har jeg kun spist økologisk mad. Når jeg gerne vil have børn på et tidspunkt, gælder det altså om at holde sig sund og rask. Jo ældre jeg bliver, jo mere skal jeg passe på kroppen, smiler Kat.
Børn er dog ikke lige oppeover, men inden for et par år vil hun gerne have barn med Lars.

Sponsoreret indhold