Nyheder3. december 2014

Dan Rachlin: Skam jer, Karsten og Janni

Radioværten raser over Karsten og Jannis opførsel
Af af
Karsten og Janni skal skamme mig, mener Dan Rachlin
Karsten og Janni skal skamme mig, mener Dan Rachlin
 Foto: Claus Poulsen og Mikael RieckKarsten Ree og kæresten Janni Christensen opførte sig respektløst, da de nægtede at forlade et reserveret bord på spisestedet Club Riva, skriver DJ og radiovært Dan Rachlin på Facebook. De burde skamme sig, mener han.

Ifølge Rachlin, hvis gode venner ejer Club Riva, ankommer Karsten og Janni til restauranten på Rungsted Havn fredag aften, hvor de blev fortalt, at bordet de havde sat sig ved var reserveret til et selskab senere på aftenen. Men da gæsterne, der skulle sidde ved bordet kommer, nægter det celebre par at rejse sig, forklarer Dan Rachlin.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree sigtet for menneskehandel

LÆS OGSÅ: Karsten Ree fatter ikke en bjælde

LÆS OGSÅ: Karsten Ree: Jeg håber, vi kan være venner

- Det bliver til 'ved I ikke hvem vi er' og en masse bøvl, der først stoppes, da dørmanden fysisk fjerner hr. Ree. Én ting er at hr. Ree ikke lægger nogen som helst form for reel omsætning på Riva( en vand eller husets vin hver tredie måned kan ikke betale huslejen) noget andet er at have minus respekt for mennesker, som tager en chance og skaber aktivitet i nærområdet. Jeg synes Karsten Ree og frk. Janni skulle skamme sig!, skriver Dan Rachlin på sin Facebook-profil

SE og HØR forsøger i øjeblikket at få en kommentar fra Karsten og Janni.

I programmet 'Karsten og Janni' på Kanal 5 har der været flere eksempler på Karsten Rees sparsommelighed, som du kan se her:


Sponsoreret indhold