Nyheder17. august 2013

Karina Frimodt Her er mit nye liv

Siden Karina Frimodt sprag ud som professionel danser i "Vild med dans", har den blonde skønhed sukket efter en god mand i hendes liv.Hvad hun ikke
Af af
Karina Frimodt er klar til at få flere børn
Karina Frimodt er klar til at få flere børn
 Foto: All Over
Siden Karina Frimodt sprag ud som professionel danser i "Vild med dans", har den blonde skønhed sukket efter en god mand i hendes liv.

Hvad hun ikke lige havde forberedt sig på var, at han havde været lige foran hende hele tiden i form af en god ven. Og derfor er det da også gået lynende stærkt mellem de to efterfølgende.

- Jeg er simpelthen så forelsket. Vi har egentlig ikke været kærester så længe, men det føles som meget lang tid, fordi vi har det så godt sammen. Det var jo i november/december, at vi fandt sammen, fortalte hun til Seoghør.dk.

- Det hele er gået lidt stærkt med at flytte sammen. Det gjorde vi i slut april. Men jeg kender jo Kasper gennem fem år, så det var ikke helt nyt - selvfølgelig som kærester, men ikke som venner, afslørede hun.

Der var da også flere gode grunde til at slå pjalterne sammen - en af dem var kærlighed, mens den anden var en del mere praktisk.

Denne sanger har også fået et nyt liv

- Da min datter Mathilde skulle starte i skole, tænkte jeg, at Christianshavn Skole var en god skole, så vi rykkede ind til Kasper, smilede hun om datterens nye skoledistrikt.

Selvom det er Karina Frimodt og datteren, der har rykket teltpælene op, har det stadig været en stor udfordring for danserens nye mand. Han har nemlig ingen børn selv.

- Han har jo både fået prinsesseting og alt muligt lyserødt ind til at hærge hans hjem nu - meget langt fra hvordan det har været for ham som single. Så det var noget af en omvæltning for ham, men jeg synes, at han tager det rigtig pænt, og der er plads til os alle sammen, forklarede skønheden.
Nu er 31-årige Kasper Lentz så blevet papfar på fuldtid. Men den opgave er han bestemt mand for ifølge hans meget forelskede kæreste.

- Kasper er virkelig god til at håndtere det hele. Jeg synes, at han klarer det så fint at være papfar. Og hun er rigtig glad for ham.

Titlen som papfar bliver dog ikke den eneste, Kasper kommer til at sætte på sit CV med tiden.

- Ja, vi skal jo nok have børn sammen. Han har jo ikke nogen. Men ikke lige nu. På den anden side, bliver jeg jo også ældre, så det skal ikke tage alt for mange år. Lige nu passer det bare ikke rigtig ind med mit arbejde, afsluttede Katina Frimodt.

Realitypigen her har også fået et helt nyt liv

Sponsoreret indhold