Nyheder19. november 2012

Putte fra "Singleliv": Har fået et helt nyt liv

Tilværelsen er totalt forandret for singlemoderen
Livet ser meget lysere ud for 28-årige Putte fra "Singleliv"
Livet ser meget lysere ud for 28-årige Putte fra "Singleliv"
 Foto: All OverPutte fra "Singleliv" har de seneste otte år været udsat for både modgang og svigt fra folk, hun stolede på.

Brug for rådgivning? Spørg en af eksperterne i SE og HØRs shop

Men efter råd fra en numerolog skiftede Putte navn. Og det har været en succes. Den smukke singlemor, som før hed Anelise Lorenzen Plet Thomsen, ændrede på sin 28-års fødselsdag navn til Lærke Carolina Thomsen.

Og Putte føler, hun har fået langt mere energi og overskud, siden navneskiftet, fortæller hun i et interview med Ude og Hjemme.

- Jeg har fået 20 gange mere overskud. Før lå jeg meget på sofaen og så fjernsyn på grund af smerter og kvalme efter operationen. Jeg havde ikke rigtig noget liv. Nu styrter jeg rundt og træner hver dag og går til pole dance to gange om ugen. Jeg har heller ikke oplevet at blive dolket i ryggen, men derimod fået en rigtig god, ny veninde, siger hun til Ude og Hjemme.

"Singleliv": Putte vil skifte navn

Da blondinen fra "Singleliv" ankom hos numerologen, der skulle hjælpe hende til et bedre og forhåbentligt gladere liv, tvivlede Putte dog først på hendes evner.

Puttes forbehold forsvandt
Puttes kritiske tanker forsvandt dog, da numerologen kunne sige ting om hende, som Putte ikke havde nævnt noget om.

- Uden hun kendte mig, kunne hun sige præcis, hvordan jeg var. Fuldstændig. Der var ikke noget, som ikke ramte plet. Hun kunne sige så mange detaljer om mig, og det var altså ikke noget, som hun kunne finde på nettet, siger Putte til ugebladet.

Udover at være begyndt til pole dance har Puttes enorme overskud også givet hende lysten til at starte på HF, så hun kan læse til socialrådgiver.

Navneændringen har været en succes, men kælenavnet Putte, har hun ikke tænkt sig at smide i skraldespanden.

Chokfotos: Singleliv-Putte overfaldet i nat

Sponsoreret indhold