Karen Thisted mistede sit hjem: Husly på Falster

Karen Thisted

Karen Thisted

(Foto: Aller Media)

Meningsmaskinen Karen Thisted er flyttet ind hos journalistkollegaen Lasse Ellegaard på 73 år på Falster.

– Lasse har jo været korrespondent i Beirut, så han er vant til larm, men vi er ikke kærester, og vi bor på hver sin etage i huset, for jeg mistede min lejlighed til 15.000 kr. om måneden midt i København, og så spurgte jeg Lasse – vi har kendt hinanden, siden vi var 18 år – om jeg ikke kunne flytte ind hos ham, så nu bor jeg med den skønneste udsigt, ja, jeg har faktisk lige været dernede, men jeg har et skønt kontor her i København, men der må man jo ikke sove, så jeg leder efter en etværelseslejlighed midt i byen, jeg er jo gammel og alene og sidder og skriver, fortæller Karen Thisted, inden hun trækker vejret.

– Men kærester er vi altså ikke. Hvis det skulle være, var det nok sket. Vi har jo kendt hinanden i over 50 år. 

Den rapkæftede journalist og debattør Karen Thisted blev kendt for sin værtsrolle i eftermiddagsprogrammet på P3, ”Den Løse Kanon”, som hun sammen med kollega og medvært Huxi Bach gjorde til en af kanalens helt store lyttersuccesser. 

Efterfølgende har hun haft succes med TV2-serierne ”Mormors Bordel” og ”Mormors Vilde Ungdom”, hvor hun sammen med Suzanne Bjerrehus personligt går i dybden med blandt andet prostitution i Danmark og udlandet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close