Nyheder8. juni 2016

Kandis-Johnny hev folk på scenen i Sølund

20.000 festglade udviklingshæmmede fester i disse dage i Skanderborg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kandis-johnny_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen)
- Jeg elsker Johnny, lyder det fra en ung mand blandt publikum.
Hvis der er en ting, der er sikkert som amen i kirken, så er det, at publikum på Sølund Festival i Skanderborg elsker Kandis-Johnny. Og kærligheden er uden tvivl gengældt.
Den folkekære musiker nød at stå på scenen og traditionen tro, fik en flok fra publikum lov til at danne kor og synge fællessang med Johnny, da det var tid til ekstranummer. Alle kunne da også synge med på hittet ”En lille ring af guld”. Efter Kandis optrådte en anden Johnny, nemlig Madsen, som også fik de feststemte til at rocke med.
https://imgix.seoghoer.dk/johnny-madsen.jpg

Johnny Madsen havde gang i smøgerne på scenen. (Foto: Claus Poulsen)

Igen i år fester 20.000 glade mennesker med udviklingshæmning i Skanderborg på Sølund Festival. Det er 31. gang, der bliver holdt fest i Skanderborg, og næsten lige så mange gange har Johnny Hansen optrådt sammen med sit band Kandis. Festivalen varer i tre dage, og slutter torsdag, hvor Rasmus Seebach giver et brag af en koncert som sidste mand på scenen i Skanderborg. SE og HØR dækker festivalen og du kan de næste dage se flere billeder fra festivalen på seoghoer.dk og I næste uge kan du læse meget mere om den glade festival i Skanderborg.

Sponsoreret indhold