Kan jeg få den som lydbog?

\

"For lækker til love"-Ciano er ikke meget for det der med at læse bøger

Foto: Thomas LaursenDe danske realitystjerner sidder på nåle i spænding over Gustav Salinas kommende bog. Gusse siger nemlig, at han kommer til at afsløre alle de slibrige detaljer i branchen.

Men mens Pernille Nygaard fra "Paradise Hotel" ligefrem frygter, at der står usandheder om hende, og forbereder sig på at benægte alt, så tager andre det noget lettere.

Marc Ciano, som blev kendt for at være "For Lækker til Love", mener ikke, at Gustav Salinas har noget "snavs", der kan skade hans omdømme.

LÆS OGSÅ: Ciano designer sin egen hårvoks

Men selvom han som mange andre er meget nysgerrig på, hvad der står i bogen, tvivler han dog på, at han ligefrem gider at læse den for at finde ud af det.

- Men måske kan jeg få den på lydbog. Han er en spændende person, så jeg forstår egentlig godt, at han udgiver en bog, siger Ciano.

LÆS OGSÅ: Derfor er Ciano ude af "For lækker til love"


Mon ikke kreative Gustav også kan diske op med en lydbog? (Foto: Kaspar Wenstrup)

Om det er fordi, den alt for hotte TV-fyr bare er for doven til at vende siderne i tryksagen, eller om han har svært ved at læse, afslører han dog ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard frygter løgne i Gustavs bog

Uanset hvad er Gustav i hvert fald sikker på, at Ciano ikke bliver den første til at komme igennem de slibrige sider. Det er derimod Gusse gode ven Susan K.

- Jeg skal helt sikkert eje den bog. Det bliver guf, siger hun.

Bogen "Mit Sande jeg" udkommer den 25. marts. Om den på sigt kommer som lydbog, så også Ciano kan være med, må fremtiden vise.

Men vi er i hvert fald sikre på, at sladder om realitystjernerne læst op med Gustavs sprøde stemme nok skal blive et hit.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i ny bog: Her er mit hårde liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close