Nyheder5. oktober 2015

Kan du kende sangerinden?

Hun er en smuk og talentfuld sangfugl i dag. Kan du gætte, hvilken stjerne der gemmer sig på børnebilledet?
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/szhirley_0.jpg
 Instagram/Szhirley

Skrevet af: Martha Mølgaard og Christina Nyvang Andersen

I dag er hun 39 år, succesrig sangerinde og et kendt stilikon. I sommer blev hun gift med musikproduceren Mads Møller, som hun har de to sønner, Elton på fem og Bille Norton på ét år med.

Hun var i flere år kæretser med Jesper Dahl, der er bedre kendt under sit kunstnernavn "Jokeren". I 90'erne sang hun også kor til hans sange i rapgruppen Den Gale Pose.

Sangerinden har også prøvet kræfter som skuespiller i revyen Tam Tam. Hendes liste af veninder tæller andre kendiskvinder som sangerinderne Saseline og Karen Roseberg samt TV-godten Christiane Schaumburg-Müller, musicalstjernen Maria Lucia og skuespillerinden Charlotte Fich.

Har du stadig ikke gættet, hvilken kvinde der gemmer sig bag det nuttede børnebillede, så finder du ud af, hvem den skønne sangerinde er herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-98916.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

"Dengang jeg var en lille dreng", skriver Szhirley på Instagram til billedet af sig selv som lille pige. (Foto: Kasper Wenstrup)

Det er selvfølgelig Szhirley, der har lagt et skønt børnebillede af sig selv på sin Instagram-profil. Som sangerinden selv skriver til billedet, kan man nemt forveksle den lille rundkindede pige med det modsatte køn.
Faktisk lignede skønheden som barn så meget en dreng, at flere af hendes følgere på Instagram troede, det var et billede af hendes ældste søn, Elton, hun viste frem.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-28844.jpg
 Claus Poulsen

Szhirleys fans synes, der er en stor lighed mellem børnbilledet af sangerinden og hendes ældste søn, Elton. (Foto: Claus Poulsen)

Sponsoreret indhold