Szhirley bruger bryllupsrejsen med sin søn

Szhirley er på bryllupsrejse i Frankrig. Foto: Kaspar Wenstrup

Szhirley er på bryllupsrejse i Frankrig. Foto: Kaspar Wenstrup

Kaspar Wenstrup

Det er næsten to år siden, at sangerinden Szhirley blev forlovet, og i begyndelsen af juli blev hun endelig gift med produceren Mads Møller ved et smukt bryllup, som blev fejret i parrets kolonihave.

Nu har de to formentlig vænnet sig til titlerne som mand og kone, og det kan de nyde i strålende solskin på bryllupsrejsen i Antibes i Frankrig. Szhirley har nemlig delt en række misundelsesværdige billeder fra bryllupsrejsen på sin Instagram.

Men der er næppe dømt hed romantik fra morgen til aften for det nygifte par. "Hjerter dame"-sangerinden afslører nemlig også på billeddelingssiden, at parret bruger tiden i Antibes med sønnen Bille Norton og viser et billede, hvor de plukker lime sammen. Parret har også sønnen Elton på fem år.

- Vi plukker lige en lime fra træet i baghaven, skriver den 38-årige sangerinde til billedet af Bille Norton i ble med en lime højt hævet over hovedet.

Så er det bare spændende, om den lille familie vender hjem igen. Szhirley er nemlig ikke bleg for at indrømme, at hun har det bedre i det varme klima. "Jeg burde bo i et varmt land" skriver hun i et hashtag.

Se billedet af Szhirleys søn, som plukker lime:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close