Kan du kende Maria Lucia? 20 år og 15 kg tungere

En meget ung Maria Lucia

En meget ung Maria Lucia

Youtube

Maria Lucia er dejlig at kigge på nu, men det var hun skam også for over 12 år siden, hvor sangeren kunne kalde sig nyslået "Popstars"-vinder. For nylig uploadede hendes gamle pladeselskab musikvideoen til "Something Worth Leaving Behind" til Youtube.

Og det fik Maria Lucia til at mindes de gamle dage, og alt hvad der er sket i hendes liv siden.

- Gamle minder dukkede op i dag, så dem tænkte jeg lige at dele med jer <3 Nogle som kan huske denne her sang?? ;) Jeg er 20 år og med mine dejlige venner i et sommerhus i Rørvig hvor vi optog musikvideoen til min 2. single.
vi er ikke ret langt fra hvor mine bedsteforældre boede, så de kiggede forbi med kage til hele holdet og jeg mindes det på alle måder som en helt igennem uforglemmelig tid og dag... året er 2004 og jeg er nok noget nær 15 kilo tungere. så ung og ny i livet...

- det er virkelig sjovt for mig at se... hold da op hvor der er sket meget siden, både i mit indre, men også fysisk. Nu, er jeg er på alle måder blevet stærkere end jeg nogensinde har været og det er dét jeg elsker mest af alt! Visdommen man lærer hver dag, tager med sig og bliver stærkere af. Jeg elsker at se tilbage, men endnu mere elsker jeg at vokse, lære og blive et stærkere og klogere menneske som tiden går <3 Man skal bare huske at minde sig selv om at nyde det mens det er der... Xx ML, skriver hun på Facebook.

Du kan se Maria Lucias 12 år gamle musikvideo her:

Maria Lucia: Danseklar diva

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close