Nyheder25. marts 2015

Kan du genkende denne ’uhyggelige’ barnestjerne?

Se billederne af barnestjernen her - og gæt med
Af af

Kan du genkende denne ’uhyggelige’ barnestjerne?Fuldskæg og et lunt smil plastret ud over hele ansigtet: Da denne 26-årige skuespiller kom slentrende i New Yorks gader sammen med en ven, lignede han på ingen måder én, der har skræmt livet af tusindvis af mennesker verden over.

Men dét er ikke desto mindre, hvad denne fyr gjorde, da han i slutningen af 1990'erne medvirkede i én af tidens allerstørste gyserfilm.

LÆS OGSÅ: Sådan ser Eminems datter ud i dag

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5e4b389ebdcf41e08418119855d86696.jpgSkuespilleren nød en tur rundt i New Yorks gader sammen med en ven (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/75e52d17d19d46e8a0f87bc765b64614.jpgSkuespilleren havde svært ved at skjule sit gode humør (Foto: AOP)


Men inden vi afslører, hvem stjerneskuespilleren er - og ikke mindst hvor han særligt er kendt fra - kan du jo prøve at se, om du kan regne ud, hvem der er tale om (og det kan du med garanti, efter at du har læst disse fakta og nærstuderet billederne):

LÆS OGSÅ: 25 års jubilæum: Sådan ser 'Pretty Woman'-holdet ud i dag

- Han er født i 1988 i Los Angeles (og er altså 26 år i dag)

- Hans karriere kickstartede, efter at han som blot 4-årig medvirkede i en Pizza Hut-reklame

- Den første film, han medvirkede i, var Forrest Gump fra1994

- I 2005 strøg han ind på en syvendeplads over de 50 mest søde børnestjerner i det amerikanske magasin E

- Han brækkede ribben og en skulder i en bilulykke i sommeren 2006

- I 1999 - som 11-årig - medvirkede han i Blockbuster-successen 'Den Sjette Sans', og for sin rolle vandt han en Saturn Award for bedste yngre skuespiller. For samme rolle var han nomineret til en Academy Award

- Hans mest kendte replik er nok 'I see dead people' - fra netop filmen 'Den Sjette Sans', hvor han spillede drengen Cole Sear.

… og ja. Nu har du nok regnet ud, at vi taler om Haley Joel Osment, som blev verdenskendt som den lille - og ret så skræmmende - dreng Cole Sear, der så døde mennesker, i filmen Den Sjette Sans.

I dag har skuespilleren forståeligt nok forandret sig en del og er slet ikke så uhyggelig mere, som du kan se i dette galleri:

Sponsoreret indhold