Nyheder24. marts 2015

25 års jubilæum: Sådan ser ’Pretty Woman’-holdet ud i dag

Julian Robets og Richard Gere blev mandag genforenet
Af af

25 års jubilæum: Sådan ser ’Pretty Woman’-holdet ud i dag

Mandag var det præcis 25 år siden, at alle tiders kærlighedsfilm 'Pretty Woman' fik premiere, og i den anledning valgte hele filmholdet at mødes til et interview med tv-værten Matt Lauer i 'The Today Show' på NBC.Interviewet vil blive vist tirsdag, men filmholdet valgte på jubilæumsdagen at få taget et gruppebillede i den glade anledning. Og selvom der er gået 25 år, og de fleste er blevet lidt grå i toppen, er det bestemt ikke svært at genkende skuespillerne:LÆS OGSÅ: Husker du Ross' og Rachels datter? Sådan ser hun ud i dagFra venstre er det Hector Elizondo, der spillede den korrekte, men meget hjælpsomme receptionist Barney Thompson i 'Pretty Woman', Laura San Giacomo (som spillede den prostituerede veninde Kit De Luca), instruktør Garry Marshall, samt hovedrolleindehaverne Julia Roberts (som spillede Vivian Ward) samt Richard Gere (der spillede rigmanden Edward Lewis).

The cast of "Pretty Woman" reunited and it feels better than a bubble bath http://t.co/eK2vbZe1ri pic.twitter.com/cPAAAecbTY

- BuzzFeed (@BuzzFeed) March 18, 2015

Filmen havde premiere 23. marts 1990 i USA. På dét tidspunkt var Julia Roberts blot 22 år, mens Richard Gere var 41 år.LÆS OGSÅ: Se billederne: Sådan ser Eminems datter ud i dagJulia Roberts opnåede en kæmpe karriere i kølvandet på filmen - og hun har spillet med i flere prisvindende film, lige som hun har vundet en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle (for sin rolle i 'Erin Brockovich'). Hun har desuden medvirket i 'I Seng med Fjenden', 'Notting Hill' og 'Runaway Bride'.Richard Gere var et kendt ansigt i forvejen - inden 'Pretty Woman' havde han blandt andet medvirket i hit-filmen 'Officer og Gentleman'. Efter 'Pretty Woman' har Richard Gere blandt andet medvirket i 'Primal Fear', 'Unfaithful', 'Runaway Bride' og den prisvindende filmatisering af 'Chicago'.SE og HØR bringer her nogle ting, som du (måske) ikke vidste om den populære kærlighedsromance mellem Vivian og Edward (og resten af filmen). I bunden af denne artikel kan du tilmed se endnu flere billeder af skuespillerne fra filmen.LÆS OGSÅ: Kan du kende dem? Sådan ser 'Titanic'-stjernerne ud i dag- Halskæden, som Vivan bærer, havde en svimlende værdig af 250.000 dollars (eller 1.7 millioner kroner) - derfor var der ansat en sikkerhedsvagt til hele tiden at passe på det dyre smykke.- I begyndelsen var det planen, at Vivan Ward skulle have et kokain-misbrug, men filmholdet valgte i sidste ende at undlade dette- Skuespilleren Burt Reynolds fik tilbudt rollen som rigmanden Edward, men afslog. Han har siden erkendt, at det var en kæmpe fejl - specielt fordi han i flere scener skulle have haft elskovsscener med Julia RobertsLÆS OGSÅ: Husker du Brandon, Dylan og Kelly? Sådan ser 'Beverly Hills'-stjernerne ud i dag- Julia Robers var selv så nervøs over sexscenerne, at en stor blodåre kom til syne i hendes pande. Én fra filmholdet måtte lægge sig op i sengen mellem Richard Gere og Julia Roberts for at massere blodåren væk- Demi Moore fik tilbudt rollen som Vivians prostituerede veninde Kit, men takkede nej- Richard Gere komponerede selv musikken, som Edward spiller på hotellets klaverKilde: BuzzfeedSe billeder af skuespillerne fra filmen her:

Sponsoreret indhold