Nyheder3. september 2016

Kærligheds-dog fyldt med kønsdele: Sexet menu

Marie og Joachim smagte hotdog lavet af ko-vagina, tyretestikler og tyrepenisser, da de besøgte Copenhagen Cooking & Food Festival.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/f.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

Kostforagter er hverken prinsesse Marie eller Joachim. Tidligere har hun smagt på både insekter og firben uden at fortrække en mine.

Denne prøvespisning under VM i hotdog blev dog ledsaget af en del latter og fnisen, da repræsentanterne fra Restaurant BROR forklarede indholdet i deres kærlighedshotdog, ”the hot love dog”.

Deres varme hunde med syltede rosenblade, kirsebærglaseret kovagina, tyrestikler og friterede tyrepenisser var blevet til i samarbejde med Doug McMaster fra den engelske restaurant Silo, der er kendt for ikke at producere affald.

– Vi prøver at bruge alting og ikke lade noget gå til spilde. Derfor bruger vi ingredienser, som folk ellers betragter som affald, forklarede de.

Det gav god mening for det kongelige par, som skovlede nogle gode mundfulde indenbords.

Især tyrepenisserne faldt i god jord hos prins Joachim, kunne pølsesnedkerne efterfølgende fortælle. Og Marie? Ja, hun sagde ikke noget om, at hun ikke kunne lide den hotte hotdog.

Se flere billeder i galleriet herunder:

Copenhagen Cooking & Food Festival: Joachim og Marie

null

Sponsoreret indhold