Kæmpe Kandis-Krig: Så vildt går det for sig

Kandis-Johnny

Kandis-Johnny

Foto: Niels S. AndersenDer er udbrudt regulær Kandis-krig mellem loyale fans og Kandis-hadere, efter at SE og HØR i denne uge kunne fortælle historien om, at den populære musikers datter blev anholdt kort før nytårsaften.

SE og HØRs Facebook-side er siden torsdag blevet oversvømmet af hundredvis af kommentarer fra danskere, der flittigt diskuterer historien - og der er mildest talt blevet sparet på de pæne ord.


kandis-johnny

Kandis-Johnny underholder på scenen (Foto: Niels S. Andersen)


Det flyver således med ord som "kælling", "luk røven" og dét, der er værre - og beskyldninger om både utroskab, dårlige forældreevner og indbrud har ramt Kandis-Johnny og datteren Cecilie på 21 år.

Kandis-Johnnys nedtur: Datteren anholdt

Særligt én kommentar har fået en stor skare af Kandis-fans op i det knaldrøde felt. En kvinde påstår således, at Kandis-Johnny ikke har taget sig nok af sine to døtre - deriblandt Cecilie, som blev anholdt kort før nytårsaften i forbindelsen med et indbrud begået i Hurup i Nordjylland. Kvinden beskylder også dansktop-sangeren for at have været sin nuværende kæreste Gitte Mogensen utro utallige gange.

Disse anklager er ikke faldet i god jord hos loyale fans:

- Hvor er du en lav kælling, du virker som en der virkelig har et kedeligt liv, du skulle skamme dig, lyder én kommentar således, mens en anden skriver, at kvinden med kommentaren "burde få sig et liv":

Johnny Hansen: Sådan mødte han Gitte

- Føj så usmagelig man kan være, hvad er det for noget at skrive herinde, gå sku da op og sig det til ham (Johnny Hansen, red.) hvis du har så stort et problem med ham, alt andet er da for lavt at synke, står det blandt andet i én af de mange kommentarer.

Mange forsøger dog også at beskytte og opmuntre den 48-årige musiker, der bestemt heller ikke har haft det let. Johnny Hansen mistede sin kone - og hans to døtre deres mor - tilbage i december 2008. Året efter udkom dansktop-sangeren med bogen "Smerten bag smilet", hvor han åbent fortalte om sorgen over at have mistet sin kone Helle.

- Lad nu familien få lidt fred, skriver Connie Friis blandt andet.

- Luk r.... Og lad den familie være i fred...., skriver Pia Larsen.

- Hvorfor skal Kandis familien være anderledes end de fleste mennesker. Og hvad kommer det lige os ved ??? En ting er helt sikkert fra min side, de synger SGU god, skriver Conny Nielsen.

Cecilie Hansen har over for SE og HØR ikke ønsket at kommentere sagen. I stedet har den 21-årigek vinde postet et billede på SE og HØRs Facebook-side, hvor hun i bedste Medina-stil giver udtryk for, at hun ikke vil lade sig gå på af alt postyret:


cecilie

(Foto: Facebook)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close