Nyheder16. november 2016

Kæmpe galleri: Kendisser til gallapremiere på "Fantastiske skabninger"

Der var afslørende kjoler, 1920'er-dansere og magisk stemning, da der tirsdag var premiere på "'Fantastiske skabninger... og hvor de findes"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_potter-13-cpo.jpg
 Claus Poulsen

Et let røgslør kunne anes i Imperial i København, da der tirsdag aften var premiere på "Fantastiske skabninger... og hvor de findes". Fantasy-fortællingen er baseret på romanen fra Harry Potter-forfatteren J.K. Rowlings hånd, og det var noget de danske kendisser kunne lide.

Politikeren Pia Kjærsgaard, skuespilleren Ellen Hillingsø og "Vild med dans"-deltageren Lene Beier var bare et udsnit af de mange mennesker, der havde valgt at bruge deres tirsdag aften i selskab med troldmanden Newt Scamander. "Fantastiske skabninger... og hvor de findes" har kostet i nærheden af 180 millioner dollars at lave, men det forventes, at den kommer til indtjene i omegnen af 200 millioner dollars alene i løbet af åbningsweekenden.

Nyd alle fotos fra den danske premiere herunder:

Alle de kendte til premiere på "Fantastiske skabninger" i Imperial

Det er Eddie Redmayne, som har scoret hovedrollen i den flotte film, der er den første i rækken af fem film om den magiske verden i 1920'ernes New York. Nummer to forventes at få verdenspremiere i november 2018, så fans må væbne sig med tålmodighed.

Læs hele reportagen fra gallapremieren i SE og HØR i næste uge.

Sponsoreret indhold