Nyheder16. juli 2016

Jussi flytter, men Carl Mørck bliver boende

Den storsælgende forfatter Jussi Adler-Olsen flytter fra sit elskede Allerød, men hans hovedperson, Carl Mørck, bliver boende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jussi.jpg
 Foto: All Over Press

Efter 22 år i Allerød har forfatteren Jussi Adler-Olsen og Hanne sat deres to huse i byen til salg og flytter til et 375 kvadratmeter stort hus i Valby. Hovedpersonen i Adler-Olsens populære ”Afdeling Q”-bøger, Carl Mørck, vil dog stadig have base i Allerød.

Det fortæller forfatteren til BT.

- Byens atmosfære og dens mærkelige simpelhed har passet rigtig godt til en mand som ham, der kommer fra Brønderslev. Carl Mørck ville have haft det dårligt andre steder. Den helt særlige Finn Søeborgske stemning i kvarteret og det fantastiske sammenhold kunne han ikke have klaret sig uden. Han ville være gået til grunde, siger Jussi Adler-Olsen til avisen.

Den storsælgende forfatter fortæller til avisen, at han og konen flytter til København for at komme tættere på venner og familie.

Der er indtil videre udgivet tre bøger i ”Afdeling Q”-serien. De er udkommet på 40 sprog i 124 lande og har solgt mere end 10 millioner kopier. Indtil videre er de tre første bøger blevet filmatiseret med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som Carl Mørck.

Sponsoreret indhold