Nyheder 13. februar 2018

Jussi Adler-Olsen tjener milliongevinst på hussalg

Forfatteren og hans kone købte en villa til 12,5 millioner, før de havde solgt de to, de allerede havde i forvejen
Foto: Kaspar Wenstrup

Krimiforfatteren Jussi Adler-Olsen har solgt sin arbejdsbolig i Allerød. Det skriver Boliga Kendte.

Ifølge mediet er handlen netop blevet tinglyst, så det er altså ikke længere forfatteren og hans kone Hanne, der ejer villaen på 266 kvadratmeter, hvor fortællingerne om Carl Mørck og Afdeling Q er blevet skabt.

Villaen blev udbudt til 5.985.000 kroner, men 67-årige Jussi måtte altså gå noget ned i pris for at komme af med huset, som blev solgt for 5,3 millioner.

Men det er dog stadig ikke en dårlig handlen for Carl Mørck-skaberen, der købte arbejdsvillaen for 4,3 millioner i 2012 og dermed har tjent en million på salget.

Villaen er blevet brugt som arbejdsværskted for forfatteren, så inspirationen til de mange bøger, må være fundet i huset i Allerød.

Det har været den helt store salgstur for Jussi og Hanne, der både satte arbejdsværkstedet og deres bopæl i Allerød til salg i 2016.

Deres villa, som de boede i, er allerede blevet solgt, så nu blev det sidste punktum sat for parret, som også har fundet et nyt sted at bo.

Allerede inden deres to villaer blev solgt, havde de købt en villa på 321 kvadratmeeter i Valby for 12,5 millioner kroner. 

Men det er da også blot et greb i lommen for forfatteren, der tjener styrtende på sine krimiromaner.

I 2016 tjente han 24 millioner før Skat. Og samtidig voksede mængden på kistebunden, som på det tidspunkt talte 88 kroner, som han kan bruge løs af.

Det er selvfølgelig de populære bøger, der har indkasseret formuen.

Bøgerne er solgt til udgivelse i over 40 lande, og der er hidtil langet 17,5 millioner eksemplarer over disken.   Der er i alt syv bøger om Afdeling Q og tre af dem er filmatiseret. 
  Se billeder af forfatterens tidligere ejendom herunder:

Jussi Adler-Olsens hus

 

 

 

Sponsoreret indhold