Nyheder20. marts 2015

Julie Zangenberg inviterer til musical-casting

Den nye Tivoli-musical ”Hairspray” søger sangere og dansere
Julie Zangenberg har en af hovedrollerne i den nye musical "Hairspray"
Julie Zangenberg har en af hovedrollerne i den nye musical "Hairspray"
 Foto: All Over PressJulie Zangenberg inviterer nu hele Danmark til åben audition på den nye musical "Hairspray" i Tivoli.

Den blonde skuespillerinde gjorde sin debut som tv-vært på TV3-programmet "Adam og Eva", hvor en række danskere smed hæmningerne og tøjet og datede hinanden nøgne for åben skærm.

Julie Zangenberg forventer dog nok at se lidt mere tøj på de medvirkende, når hun i weekenden sidder med ved Tivolis auditions til den næste store musical-satsning "Hairspray".

Ikke desto mindre inviterer Zangenberg alle sine følgere på det sociale billeddelingsmedie Instagram til åben audition.

LÆS OGSÅ: Medina hiver Zangenberg med i seng

- Skal du prøve?! Audition starter på lørdag, og jeg kommer forbi og ser jer søndag, skriver hun til billedet af en invitation til audition i Tivoli.

Julie Zangenberg skal selv spille rollen som Amber von Tussle i den danske opsætning af den amerikanske 60'er-musical.

Musicalen, som sidst er blevet filmatiseret med John Travolta i den kvindelige hovedrolle som Edna Turnblad, får til foråret premiere med Martin Brygmann i kvindeklæder.

LÆS OGSÅ: Zangenberg er Tivolis nye musical-stjerne

Derudover medvirker blandt andre sangerinderne Lene Nystrøm og Caroline Henderson. Kæresteparret Johannes Nymark og Silas Holst, som senest optrådte sammen i tv-programmet "Vild med dans", medvirker også begge i den populære musical.

Til weekendens auditions søges der, ud over baggrundsdansere og -sangere også efter nogen til at spille rollerne Panny Pingleton, Seaweed Studs og Little Inez.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg tager med på nøgen-dates

Den opmærksomme læser vil dog bemærke, at invitationen til at gøre audition til "Hairspray" udelukkende henvender sig til professionelle dansere, performere og skuespillere.

"Hairspray" får premiere i Tivoli 10. marts 2016.

Se Julie Zangenbergs opslag på Instagram her.

Sponsoreret indhold