Julie Steincke fylder 40

Julie Steincke fylder i dag 40 år.

Julie Steincke fylder i dag 40 år.

Foto: All Over Press

Hun er skuespiller, sangerinde, sangskriver, musical-stjerne og netop blevet mor for første gang. Det er ikke et kedeligt liv, skønne Julie Steincke lever. 

Hun er født i Hørsholm, men hun er vokset op i musicalens hovedstad, London, hvor hun gik på  Italia Conti Academy of Theatre Arts. 

Først startede karrieren med fokus på sangen, men senere kombinerede hun sang og skuespil. I Danmark har hun således medvirket i et utal af musicals. 

Blandt andet har hun medvirket i "Billy Elliot", "Shrek - The Musical", "Chicago", "Grease", "Dr. Jekyll & Mr. Hyde", "Den lille havfrue", "Crazy for you" samt været en del af Nykøbing Falster Revyen. 

I 2008 sad hun som dommer i "Talent" sammen med Peter Aalbæk og Martin Hall.

For godt to måneder siden overraskede Julie alle ved at sætte mor-rollen på sit CV. Hun havde nemlig gemt sin graviditet for alt og alle, og pludselig sad hun med en baby i armene, der fik navnet Storm.

Overraskelsen var komplet, da Julie ikke har haft en kæreste at blive gravid med. Hun har i stedet valgt at få barnet med vennen og kollegaen Henrik Lund. Er man så heldig at følge Julie Steincke på Instagram kan man således se en masse skønne billeder af den lille purk. 

Vil man hellere se billeder af smukke Julie har vi lidt billeder af den smukke, nybagte mor her:

Julie Steincke high-lights

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close