Nyheder28. august 2015

Se Julie Ølgaard som prostitueret

Skuespilleren Julie Ølgaard viser sig frem som prostitueret i en ny kampagne for at stoppe prostitution
https://imgix.seoghoer.dk/media/eff1d824534b41b3b08f8ab6b8a15974.jpg
 Foto: All Over Press

Den tidligere TV-vært er ansigtet udadtil for www.stopprostitution.dk, hvor hun er trukket i et antræk, man selv uden den store fantasi ville kalde luder-agtigt.

Temaet er rødt på billedet, som du kan se i bunden af artiklen. Rød læbestift, rød paryk og rød kjole har Ølgaard på, mens hun poserer med et anstrengt smil.

Selve billedet giver også associationer til en varedeklaration, da man til højre for billedet med Julie kan se en oversigt over, hvad Ølgaard indeholder, brugsform og udløbsdato.

Bag kampagnen står non-profit organisationen NewLives, som er meget imod Amnesty Internationals beslutning om at gøre prostitution lovligt.

[node:aller-related-content]

Som de skriver på hjemmesiden sammen med billedet af Julie Ølgaard:

- Hos NEWLIVES mener vi, at en afkriminalisering er et skridt i den forkerte retning og et udtryk for at have givet op på et problem, der er svært at løse. Vi spørger os selv, om Amnesty egentlig har sat sig ind i følgerne for kvinderne, når de stopper i prostitution? Der er tale om både psykiske og fysiske skader, der ofte er ganske traumatiske. Vi spørger desuden os selv, om Amnesty har sat sig grundigt ind i, hvor svært det er forlade prostitution – især i forhold til de andre spillere i den verden: bagmanden, alfonsen og kunden.

Herefter snakker de om udtrykket ”den lykkelige luder”, og hvilke slags kvinder der ender i prostitution.

Du kan se billedet her:

New NewLives campain #newlives #letsfightittogether #women #strong #power #noonedeservesthatkindoflife #notforsale #openyoureyes

Et billede slået op af Julie Rosenstand Ølgaard (@julie.r.olgaard) den

26. Aug 2015 kl. 11:31 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold