Nyheder 5. april 2016

Julie havde det svært med Bendtners nedtur

- Jeg skulle være en meget kold kælling, hvis jeg sagde, at det ikke påvirker mig, har Julie sagt om alle Bendtners skandaler
Foto: Mikael Rieck)
  Det kunne have været en dans på roser og et liv på den lyserøde sky for Julie Zangenberg, da hun valgte at blive kæreste med Nicklas Bendtner. Penge, succes og masser af omtale fulgte i kølvandet på de to – vejen var banet for et liv, som man bare kunne se op til.  
  Men hvor Julie hele sit liv har kæmpet for at nå toppen med sin karriere har Bendtner arbejdet den anden vej, siden han med kæmpetalent og et større ego som purung knægt blev hentet til Arsenal.  
  Eventyret sluttede for ham, før det begyndte.   Og hverken hans lejeperiode i Juventus eller hans seneste ophold i tyske Wolfsburg blev en succes. Snarere tværtimod, da Bendtner i sidste uge røg ud på røv og albuer for at komme for sent til træning, provokere med et Mercedesbillede og derudover have overordentligt svært ved at indordne sig klubbens kodeks. Samtidig blev han de facto fyret fra landsholdet på samme tidspunkt, da den nye landstræner Åge Hareide udtog truppen til venskabskampene mod Island og Skotland.  
  I det hele taget har Bendtners vej mod bunden været præget af den ene skandale efter den anden. Hærværk og drukture, spritkørsel og kneppeture med en taxa på Nørrebro i København er bare highlights i et ellers lysende nedbrud.   Og det det gjorde hele tiden ondt på smukke Julie, der forsøgte at holde sammen på det hele. Den negative opmærksomhed fyldte og gjorde ondt og kan have haft indflydelse på hendes valg om at forlade sin kæreste.  
  - Jeg tror, der er få, der kan forestille sig, hvordan det er at se så stor negativ opmærksomhed på manden, man elsker. Det er selvfølgelig aldrig rart. Jeg skulle være en meget kold kælling, hvis jeg sagde, at det ikke påvirker mig. Selvfølgelig påvirker det mig og frustrerer mig, når jeg ser en anden person, end den Nicklas jeg kender, fremstillet sådan, har Julie Zangenberg tidligere fortalt til Ekstra Bladet.   De to nåede - med en pause på fire måneder i 2014 - at være kærester i fem år i denne omgang.   

Sponsoreret indhold