Nyheder 5. april 2016

Bendtners totale nedtur: Bliver droppet af alle

Julie Zangenberg har droppet ham og Wolfsburg har droppet ham. Vi giver dig over blikket over Bendtners rædselsuger
Foto: Aller Media

Nicklas Bendtner er inde i en forfærdelig periode, hvor mange dropper angriberen.

I dag er det kommet frem, at Bendtner og kæresten Julie Zangenberg er gået fra hinanden, og tidligere på ugen valgte danskerens arbejdsgiver Wolfsburg at fritstille den kontroversielle skandalemager.

Balladen i Wolfsburg tog fart, da Bendtner tog en selfie med en Mercedes i baggrunden og så kom han for sent til træning.  Derefter blev han sat til at træne selv. Det stoppede dog ikke den kontroversielle fodboldspiller, der hånede træneren med endnu et billede.

Derfor valgte Wolfsburg tidligere på ugen at fritstille angriberen.

- Der har været konkrete ting, som jeg ikke vil remse op her. Alt i alt har vi set ham som en trussel for vores fællesskab, og så må man handle, siger Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs i NDR-programmet Sportclub, ifølge TV 2 Sport 

Også på det danske landshold er den tidligere profil helt ude i kulden. Den nye landstræner Aage Hareide fandt ikke plads til ham i de seneste testkampe mod Island og Skotland.

- Nu er Bendtner ikke noget tema på landsholdet, fordi han ikke spiller i Wolfsburg. Han skal finde en anden klub, for at få gang i sin fodboldkarriere igen. Når man kigger på Bendtners valg af klubber, har han skudt for højt i for mange tilfælde, sagde fodboldekspert på Kanal 5 og 6’eren, Morten Bruun, blandt andet til SE og HØR i den anledning. 

Sponsoreret indhold