Julie Berthelsen om sine børns sikkerhed: Jeg var hysterisk

Foto: All Over

At blive forælder er et stort ansvar, og der er mange ting, der kan skade de små pus, når de bevæger sig ud i verden for første gang.

Alligevel er det vigtigt ikke at være for overbeskyttende. Sådan lyder rådet fra sangerinden Julie Berthelsen i et nyt blogindlæg på bloggen julieberthelsen.com.

Her beskriver den 37-årige sangfugl, der er mor til børnene Casper og Sia, hvordan hun selv har kæmpet meget for at slappe mere af og ikke pakke sine børn ind i vat.

Hun går endda så langt som at beskrive sig selv som hysterisk, da hun blev mor for første gang, fordi hun pakkede hjørner ind i blødt gummi og eliminerede farer med beskyttelsespuder og skumgummiunderlag.

- Indimellem kammede det lidt over, for som jeg jo også fandt ud af, så kunne jeg sådan set ikke beskytte ham mod alt. Men det, at man prøver, er naturligt og en god ting - så længe vi har vores sunde fornuft med os, skriver Julie Berthelsen blandt andet i blogindlægget.

I dag lader hun sin fireårige søn klatre i træer, men sørger for at stå klar med trøst og forklaring, hvis han falder og slår sig.

- For han skal også selv lære, at det ene og det andet kan være farligt, og at man indimellem skal tænke sig lidt om, skriver sangerinden.

Se flere billeder af Julie her: 

Julie Berthelsen 2016

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close