Julie Berthelsen afslører: Sådan skal brylluppet være

Parret har været sammen i otte år, men forelskelsen blomstrer stadig i fuldt flor hos Julie Berthelsen og Minik Dahl Høegh.

Parret har været sammen i otte år, men forelskelsen blomstrer stadig i fuldt flor hos Julie Berthelsen og Minik Dahl Høegh.

Foto: Claus Poulsen

Julie Berthelsen fik sig noget af en overraskelse, da hendes kæresten gennem ni år Minik Dahl Høegh gik på knæ og friede på familieferien i sidste uge

Og siden har sangerindens hjerne kørt på højtryk og udtænkt millionvis af idéer til, hvordan brylluppet skal foregå. 

Det fortæller hun på sin blog

Datoen for den store dag er endnu ikke fastlagt, men det nyforlovede par regner med, at det kommer til at foregå inden for det næste halvandet år. 

- Det eneste, jeg har lige nu, er drømmen om, at vi kan fejre i længere tid end den ene dag - altså, at vi starter allerede fredag og først er færdige søndag aften. Selvfølgelig er vielse og fest om lørdagen, men hyggen med gæsterne varer længere. Med masser af god mad og drikkelse, fortæller radioværten, som også drømmer om et utradionelt bryllup med plads til at holde et par traditioner i hævd.

- Og så et lidt anderledes bryllup. Traditioner blandet med absolut ikke-traditioner. Eksempelvis har jeg ikke lyst til at gå op ad kirkegulvet til orgelets velkendte lyd med "Here comes the bride"-melodien. Nej, jeg vil selv vælge en sang, og den skal spilles live. Selve festen skal også handle mest om hyggen og festen sammen med de mennesker, vi holder af, fastslår hun.

Selv om hun selv er musiker og har lavet musik i mange år, er de obligatoriske festsange en af de traditioner, som ryger i svinget til Julies bryllup.

-Altså ingen stramme tidsrammer og ting, der skal nåes. Mange timer til at nyde maden og hyggen. Ingen festsange. Taler selvfølgelig, men ikke nødvendigvis i overflod. Ja, egentlig ved jeg ikke en skid endnu, men jeg har en milliard tanker. Og først og fremmest skal Minik og jeg bare brainstorme og nyede processen, siger Julie, som mener, at selve bryllupsforberedelserne er ligeså stor en del af at blive gift som brylluppet. 

Parret har planer om at tage på en børnefri weekend, hvor de kan udveksle idéer til brylluppet og planlægge, hvordan det hele skal løbe af stablen. 

Hvis brudevalsen når gennem det smalle nåleøje for, hvilke traditioner, der skal holdes i hævd, bliver det nok ikke noget problem for Berthelsen, som i "Vild med dans" beviste, at hun sagtens kan flytte fødderne. 

Se de mange flotte billeder af hende fra TV2's danseshow i galleriet herunder:

Julie Berthelsen - billeder af hende fra rød løber og vild med dans

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close