Julia Sofia: Jeg var bange for at Frederik og jeg ville "venne slå op"

Foto: Peter Grosen

"Vild med dans" kan føre til mange ting.

For Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann, der var partnere i efterårets udgave af det populære danseprogram, har det ført til et venskab for livet. 

De to venner er netop vendt hjem fra en længere rejse i Asien og Afrika, og de er allerede gået i gang med at snakke om næste tur. Hvor de skal hen, er dog endnu ikke besluttet. 

- Jeg presser lidt for Australien. Jeg tror, at han synes ikke, at vi er færdige med Asien, men nu er det min tur til at bestemme, for det var ham, der fik Asien igennem sidste gang, fortalte Julia Sofia da SE og HØR mødte hende til Danish Beauty Awards.

Julia Sofia og Frederik var blandt andet i Malaysia, Vietnam og Tanzania på deres seneste tur, men inden de overhovedet tog afsted på deres store rundrejse, var Julia Sofia faktisk bange for, at det skulle sætte venskabet på en hård prøve.

- Inden vi tog afsted, var jeg helt bange for, at vi skulle "venne slå-op", fortæller hun.

Hendes frygt blev heldigvis gjort til skamme. 

- Hvis vi før var halvfriends, er vi nu næsten søskende. Han er et af de mennesker i verden, som jeg er allermest tryg ved, fortæller Julia Sofia. 

Turen rundt i verden har været en stor oplevelse for Julia Sofia, og derfor kan det også være svært for hende at udpege, hvad der har været det største øjeblik på turen.

- Hver dag var lidt af et eventyr. Men den sidste del af turen var vi i Tanzania med SOS Børnebyerne, og det står skarpt, fortæller hun.

Da det også kun er en lille uges tid siden, at hun kom hjem til Danmark, er hun ikke helt tilbage i sine danske vaner endnu. Ved Danish Beauty Awards var fx første gang siden turen, at hun havde makeup på. 

- Jeg er næsten heller ikke landet helt endnu. Vi var så lang tid afsted, at det nåede at blive ens hverdag. Men det er jo et ret godt tidspunkt at komme hjem, siger Julia Sofia og hentyder til det danske vejr, der de seneste dage har været helt sommeragtigt. 

Se hele interviewet med Julia Sofia i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Mens Julia Sofia og Frederik Nonnemann var afsted på deres store rejse, har deres fans kunnet følge med i deres strabadser i på YouTube.

Blandt andet kastede de sig ud i en #TwistChallenge, da de var på Bali

Når man er afsted i lang tid, så må man også indstille sig på, at ting kan gå galt. Det indså parret også, da de missede en færge, der skulle fragte dem til Phi Phi. Efter klokken 15.00 sejler færgerne nemlig ikke, da bølgerne er for høje.

I stedet blev parret sejlet afsted af nogle lokale

- Det var en far og en søn, der sejlede os over i deres egen private speedbåd, og jeg troede seriøst, at jeg skulle kradse af. Det var meget skræmmende, har Julia fortalt om oplevelsen.

Du kan se flere billeder af Julia Sofia i galleriet herunder

Julia Sofia Aastrup

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close