Her er årets værter til Guldtuben

Foto: Mikael Rieck

22. september er der endnu engang Guldtuben, hvor priser skal uddeles til årets unge talenter på Youtube og influencers.

Og nu afslører awardsshowet dette års værter, som blandt andre bliver Julia Sofia Aastrup, som deltog i Vild med dans sidste år.

Udover 20-årige Julia Sofia vil også youtuberen Rasmus Brohave samt "Magic" Martin Johannes Larsen også være på scenen til september.

Guldtuben bliver afholdt i Royal Arena.

- Jeg glæder mig helt ufatteligt til showet. Siden det blev afholdt for første gang, har Guldtuben markeret sig som nogle af de største aftener i mit liv. Derfor er det en kæmpe ære at få lov at være vært på showet i år. Så endda med de sejeste medværter på jorden, nemlig Martin og Rasmus! Det bliver intet mindre end det vildeste, siger Julia Sofia.

Guldtuben belv afholdt for første gang i 2015. Dte første år foregik det i Bremen, andet år i Det Kongelige Teater og siden i Royal Arena.

- Det er en stor ære for mig, at få lov til at være vært på Guldtuben. Det er specielt, fordi jeg har været med fra starter og har fulgt udviklingen af showet, og også oplevet at vinde nogle priser.

Men nu skal jeg ikke længere sidde nede i salen og være spændt, nu er det mig, der skal stå på scenen og være med til at overraske nogle andre! Det bliver en helt ny oplevelse, siger Ramsus Brohave.

Det bliver også allerede nu afsløret, at Christopher skal spille sine nye sange til showet.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille til Guldtuben 2018 - jeg lover at lave en fest på scenen i Royal Arena! Og så glæder jeg mig til at fejre de sejeste influencers i Danmark, siger Christopher om showet.
 
Se teaservideoen med værterne herunder:

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close