Nyheder 28. august 2013

Joy raser over politiet

Joy mener, at hun bliver uretfærdigt behandlet af politiet, efter hun er blevet ramt af glasskår fra en smadret rude
Joy tror ikke på politiet
Joy tror ikke på politiet
Foto: Kaspar WenstrupLørdag aften på vej hjem fra byen lånte reality-baben Joy sammen med sin veninde toilettet i biografen "Dagmar".

Joy blev tjekket for knude i halsen

Mens Joy sad på toilettet, og veninden ventede ved siden af i den lille bås, blev en rude i døren smadret, så glasskårene regnede ned over de to piger, og reality-pigen fik flere rifter, der blødte. Siden da har hun raset over manden og ikke mindst over politiets håndtering af sagen.

- Vi synes, vi er blevet uretfærdigt behandlet i den her sag. Politiet siger, at de vælger at tro, at manden handlede i god tro. Det er utroligt, at de kan være så dumme og naive, siger den fortørnede reality-pige til SE og HØR.

Joy og hendes mor klager til politikerne

To dage efter episoden på toilettet vendte pigerne tilbage til gerningsstedet med et rullende iPhone-kamera, og i bedste krimireporter-stil afprøvede Joy politiets forklaring. De to chokerede piger mener bestemt ikke, at politiet har ret i, at manden bare bankede stille og roligt på døren.

- Vi har prøvet politiets teorier af, og de holder ikke. Der skal meget mere til for at smadre sådan en rude, forklarer Joy.


Se videoen af Joy som krimireporter her
(Joy brugte resten af natten på at fjerne glasskår fra sit blodplettede tøj. Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold