Nyheder8. april 2014

Joy og mor: Under kniven igen

’Mig og min mor-kvinderne tror på evig ungdom
Af af
Joy og Mia fra 'Mig og min mor' lægger sig endnu engang under kniven
Joy og Mia fra 'Mig og min mor' lægger sig endnu engang under kniven
 Foto: Kaspar Wenstrup
Joy og hendes mor Mia tog for nogle år siden til Litauen for at få lavet deres bryster. Og nu vil de to kvinder fra Kanal 4's 'Mig og min mor' igen under kniven for at få rettet op på udseendet.

Det sker i aftenens afsnit af 'Mig og min mor', som løber over skærmen på Kanal 4 kl. 20.00


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/58d6a4405be94127b62107ff31465dbf.jpgJoy i gang med at få en kosmetologisk behandling (Foto: Dan Mariegaard)


Denne gang er det kvindernes ansigter, der står for skud - men her slutter den kosmetologiske fest ikke for pigerne. Til Realityportalen.dk fortæller Joy, at de to kvinder har flere kosmetologiske ønsker:

LÆS OGSÅ: Joy skider tand ud

- Vi vil rigtig gerne have lavet større numser. Jeg har dog aldrig fået klager, men man søger jo det perfekte look, fortæller Joy til Realityportalen.dk og tilføjer, at hun aldrig vil blive for kunstig:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5b7dcea288d6498794cfb27994064486.jpgMor Mia i gang med at få sin kosmetologiske behandling (Foto: Dan Mariegaard)


- Alt skal være med måde. Jeg har set mange, som får så mange operationer, at de ender med at ligne mænd. Vi elsker at fornye os selv, men går kun efter naturlige resultater.

LÆS OGSÅ: Joy fra 'Mig og min mor': Hadede sin mor

Brystoperationen i Litauen var tæt på at ende galt for Joy, da hun mistede så meget blod, at hun akut måtte opereres igen. Men trods den ubehagelige episode i Litauen er hun altså frisk på at lægge sig under kniven én gang til.

Sponsoreret indhold