Single-Joy: Jeg er for kræsen

-Jeg er for kræsen, siger smukke Joy som forklaring på, at hun ikke har en kæreste.

-Jeg er for kræsen, siger smukke Joy som forklaring på, at hun ikke har en kæreste.

Foto: Facebook


Joy K. Petersen har det for tiden fint med at være single og føler, at hun hviler godt i sig selv.

Men hun ville bestemt ikke have noget imod, hvis den rigtige fyr kiggede forbi.

Joy går ikke og søger efter en kæreste lige nu, hun holder sig tværtimod lidt væk fra alt omkring kærlighedslivet, da Joy har mødt mange forkerte typer og er blevet skræmt.

LÆS OGSÅ: Nicole brøggler i vandet

Smukke Joy har ikke de store krav til drømmefyren.

Hun går ikke så meget op i udseendet ,men mere, at han er ærlig, ikke har det store behov for at have masser af veninder, at han ikke er venner med ex'erne, at han er tro, loyal og respekterer hende for den, hun er.

Som de fleste andre kvinder, er det også vigtigt for Joy, at han ikke råber til andre kvinder på gaden og ikke fortæller hende, hvem han godt ku' tænke sig at være sammen med. Han skal vise hende, at hun er noget specielt og, at hun er den kvinde, som betyder alt for ham.

LÆS OGSÅ: Brysterne er for små

- Der skal ganske lidt til for, at jeg dropper ham, for eksempel hvis han på vores første date fortæller om en anden kvinde, han godt ku', så ser vi ikke mere til hinanden, det gider jeg simpelthen ikke, fortæller Joy.

Joy er 26 år, og synes hun er lidt bagud med alt det med børn og mand. Når den rigtige fyr kommer forbi, vil Joy gerne have børn.

Mia, Joys mor, også kendt fra "Mig og min mor", er tit blevet udstillet som om, at hun ikke vil have, at Joy har en kæreste.

Men det er ikke sådan, det er, fortæller Joy.

- I "Mig og min mor", havde jeg en kæreste, som ikke var særlig sød ved mig, og derfor reagerede min mor, og synes ikke jeg skulle se ham, fortæller Joy, og fortsætter .

- De gange, hvor jeg har haft en rigtig sød kæreste, har min mor også været helt okay med det, og nogle gange har han næsten boet hjemme ved os.

Joys drøm er at få en sød mand, som opfylder kravene, flytte til Spanien med ham, åbne en Cafe dernede, og bare nyde livet.

- Men det ville heller ikke være dårligt at have en sød kæreste her i København, tilføjer Joy.

LÆS OGSÅ: Robinsons seje babes

Lige for tiden får Joy singlelivet til at gå med hendes praktikplads i en børnehave i Vanløse.

- Det er så fantastisk. Alle i børnehaven er så søde, specielt børnene, og det er så dejligt at føle, at de er trygge ved mig.

Jeg har virkelig kæmpet for at få den her praktikplads, så jeg er så lykkelig over at være her nu, afslutter Joy.Labre Joy burde ikke have problemer med at finde en kæreste. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Joys forkerte mænd

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close