Nyheder26. november 2018

Se det romantiske frieri: Josephine Skriver skal giftes

Den danske skønhed skal giftes med sin kæreste, sangeren Alexander DeLeon fra rockbandet The Cab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega260961_001.jpg
 Foto: MEGA

Der er nok mangen en ungersvend, der ægrer sig, når de læser denne nyhed.

Den danske skønhed og Victoria's Secret-model Josephine Skriver, 25, er blevet forlovet. Det skriver hun på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Til en lang række billeder - hvoraf et af dem selvfølgelig viser den glimtende diamantring - fortæller Skriver i detaljer, hvordan kæresten Alexander DeLeon, 29, faldt på knæ.

- JEG SAGDE JA, FOR FANDEN!!! JEG ER FORLOVET, jubler hun på Instagram.

Derefter beskriver hun frieriet, som var planlagt ned til mindste detalje.

- Det var en kold november-nat. Alex fik os kørt hele vejen til Finland for at se nordlys. Det var andet punkt på min "bucket list", som jeg krydsede af denne uge, da jeg samme uge havde svømmet med en spækhuggere, mine yndlingsdyr, i deres naturlige habitat. Jeg vidste intet om, at det tredje punkt på min liste snart ville blive krydset af, fortæller den nyforlovede model.

- Han havde fået bygget et bål til mig midt på en frossen sø dybt inde i Skandinavien, og det var fuldendt med en fuldmåne, der skinnede på vores rygge og varm kakao til at holde os varme. Seriøst... Er han vanvittig?! For første gang i begge vores liv fik vi set nordlys, der besluttede sig for at vise sin dans over stjernehimlen. Det var fuldmåne... det var den 23. (23 er mit lykkenummer)... og den samme dag, hvor hans sang "Aurora Borealis", som er den første sang, han NOGENSINDE skrev om mig, udkom, fortæller hun yderligere om frieriet.

- Nogle gange vælger universet bare at gøre dig målløs! Så var det, at han så på mig. Da han faldt ned på et knæ og spurgte, om jeg vil være hans for evigt, fortæller hun.

Skriver svarede selvfølgelig ja under nordlysene.

- Jeg har aldrig været mere sikker på noget i mit liv. Du er mit største eventyr. Et eventyr, der er blevet virkeligt. Min sjæleven. Min bedste ven. Mit livs kærlighed. Så selvølgelig var det 1 mio. gange JA!, skriver Skriver.

Hun afslutter det lange skriv med noget af en kærlighedserklæring:

- Jeg elsker dig. Du er MIT nordlys og MIT Aurora Borealis.

Også Alexander DeLeon viser ringen frem på sin Instagram. Josephine Skriver har dannet par med Alexander DeLeon siden 2014.

Sponsoreret indhold