Nyheder11. december 2017

Josephine Skriver: - Jeg fik først bryster, da jeg fyldte 19

Josephine Skriver hygger sig med lækker veninde på Venice Beach
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/josephine-skriver-11122017.jpg
 Foto: All Over Press

Dejlige danske Josephine Skriver viser endnu en gang, hvorfor vi kan være stolte af den smukke pige med de gode gener, der på smukkeste vis repræsenterer Danmark ude i verden.

Denne gang er hun fotograferet på berømte Venice Beach i Los Angeles sammen med veninden og den ligeledes meget smukke modelkollega Jasmine Tookes, der er født og opvokset i Californien, men har rødder i både Afrika, Centralamerika og Storbritannien.

De to Victoria's Secret-modeller var sidst sammen i Shanghai i november, da Victoria's Secret for første gang nogensinde havde modeopvisning i Kina.

I Shanghai var der fokus på det pikante undertøj, men i fotoserien på Venice Beach er trusser og bh smidt, og der tunes ind på Victoria's Secrets fitness-serie, og et svedigt look har næppe været smukkere end det Josephine og Jasmine viste frem i fredags, da billederne blev skudt.

https://imgix.seoghoer.dk/josephine-artikel1.jpg

- Øhh...mangler i en løbe-makker? (Foto: All Over Press)

Og de andre strandgæster - specielt de mandlige - havde da også svært ved at holde øjnene fra 24-årige Josephine og 26-årige Jasmine.

Har du ikke lige tid til at tage til Venice Beach, men vil du gerne stadig tæt på Josephine Skriver og andre danske kendisser, så køb et abonnement på SE og HØR.

For der var ikke tale om, at de to smukke piger trænede, løb og strakte ud iført en traditionel Bilka-habit.

Josephine og Jasmine var trukket i tætsiddende toppe og leggings i sort, hvid, pink og blå.

https://imgix.seoghoer.dk/josephine-artikel2.jpg

- Skal jeg ikke bare tage det billede? (Foto: All Over Press)

Og det velsiddende fitnesstøj gjorde absolut intet for at skjule de smukke unge kvinders ekstremt veltrimmede kroppe, der nok kan gøre en og anden misundelig i disse juletider, hvor vi andre øger vores kropsvægt med adskillige kilo med voldsomt indtag af øl, sild, snaps, sylte, flæskesteg, sovs, risalamanda og godter.

Josephine havde håret sat op i en knold og med minimal makeup så hun stjerneskøn ud og kan til enhver tid få en plads på SE og HØRs hold til DHL-stafet.

https://imgix.seoghoer.dk/jose-3.jpg

Josephine i yoga-positur - det er dansk, det er dejligt! (Foto: All Over Press)

Josephine Skriver: - Jeg kunne kun bruge bh'er fra Hello Kitty

Den danske stjernemodel og en lang række af de andre Victoria's Secret-piger fortalte for nylig om deres livs første bh, da de gav interviews i Victoria's Secrets flagskibsforretning på Fifth Avenue i New York.

- Det er faktisk en rigtig sjov historie. For jeg havde på det nærmeste slet ikke bryster, før jeg fyldte 19 år, fortæller Josephine til Refinery29.

Men da de andre piger i Josephines skoleklasse begyndte at udvikle former, købte en sød tante to bh'er til hende, da hun var 14-15 år.

- Hun gjorde det for at jeg ikke skulle føle mig udenfor i forhold til de andre piger, siger Josephine.

De eneste bh'er Josephine kunne passe dengang, hvor hun ikke havde noget rigtigt at fylde i dem, var Hello Kitty-bh'er.

- Men det var jeg fuldstændig ligeglad med. Jeg var så stolt af de bh'er. Jeg fik to, og jeg nægtede at tage dem af, siger Josephine om barndomsmindet.

Den smukke piger er klart den mest populære dansker på Instagram med 4,6 millioner følgere, og fortsætter hun i det tempo runder hun fem millioner i første halvdel af det nye år.

Se stort galleri med Josephine Skriver og Jasmine Tookes på Venice Beach herunder:

Josephine Skriver og Jasmine Tookes på Venice Beach, 11/12-2017

null

Sponsoreret indhold