Nyheder22. november 2016

Josephine Skriver deler fræk numsevideo

Formerne er det intet galt med, og modellen Josephine Skriver er skruet særdeles godt sammen. Derfor kan man godt forstå, at hun glædeligt fremviser bagdelen i ny træningsvideo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/josephine_skriver_1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Selvom der trænes intensivt, så har Josephine Skriver sin lille popo i fokus i en ny video, hun har lagt på på Instagram. Det lille mesterværk bliver fremvist fra alle vinkler, mens den smukke model laver squats med vægte for at træne ballemusklerne.

I videoen er Josephine Skriver iført en Raiders-bluse, som hun bruger til at træne i. Den danske model, der blandt andet er model for Victorias Secret, er nemlig en habil Raiders-fan, og hun har flere billeder på Instagram, hvor hun enten er til en amerikansk fodbold-kamp eller hvor hun er iført holdets fantrøje.

Se den frække træningvideo her:

Det er i anledning af, at favoritholdet skal spille, at Skriver har lagt den smækre video op. Som hun selv skriver, så skal alle jo være klar til kampdag. Dog er det ikke i anledning af kampen, at Josephiner hold kroppens fremtoning ved lige. Hun træner nemlig op til Victorias Secret Fashion Show i Paris, der løber af stablen den 5. december, hvor både Lady Gaga, Bruno Mars og The Weeknd skal optræde.

Det er første gang at Skriver skal gå som en af de såkaldte Angels på catwalken i det store show, og hun skal blandt andet dele rampelyset med Kendall Jenner, Bella og Gigi Hadid og Adriana Lima.

I sådan et selskab kan man godt forstå, at smukke Skriver vil være den bedste udgave af sig selv.

Har du ikke fået helt nok af den flotte, danske model, kan du kigge lidt på galleriet her:

Josephine Skriver galleri

Sponsoreret indhold