Nyheder21. februar 2016

Stort galleri: Danske Josephine bliver Victoria's Secret-model

Josephine Skriver har fået en modelkontrakt med ingen ringere end Victoria's Secret

Josephine Skriver galleri

Josephine Skriver har haft fart på modelkarrieren, siden hun for et par år siden indtog alverdens catwalks, og i denne weekend tog modelkarrieren endnu et skridt op ad for den langbenede dansker.

Den 22-årige model er nemlig blevet det nyeste medlem af Victorias Angels, og dermed skriver Josephine Skriver sig ind i rækken af supermodeller, der alle har gået det berømte lingeri-modeshow for undertøjsmærket Victorias Secret, og som desuden bliver et ansigt for mærket udadtil.

Se flere billeder af lækre Josephine Skriver i galleriet øverst.

- Det er sket! Jeg udlever bogstavelig talt min drøm lige nu. Jeg kan ikke tro, at jeg får lov til at dele med jer i dag, at jeg er den nyeste engel for Victorias Secret.

- Tak til alle, der har hjulpet mig med at nå hertil. Jeg er så ydmyg og stolt over at være en del af denne fantastiske arv. Tak fra bunden af mit hjerte til alle, der troede på mig, skriver Josephine Skriver på sin Instagram-profil til et billede af hende selv med teksten "Tillykke engel Jo!" hen over.

Danske Josephine Skriver bliver med rollen som Victorias Angel tæt kollega med berømte modeller som brasilianske Adriana Lima og sydafrikanske Candice Swanepoel.

Og den nye rolle skaber tydeligvis lykke hos den danske model.

- Jeg er så overvældet af glade følelser lige nu! Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal være i min egen krop. Det føles stadig vanvittigt, at dagen endelig er her, skriver hun til et andet billede på Instagram.

Det er dog ikke første gang, at en dansker indtager den eftertragtede rolle. Også Helena Christensen var en del af det berømte hold tilbage i slutningen af 90'erne.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_7.png

Sponsoreret indhold