Nyheder 6. november 2014

Jonas Schmidt: - Har I været inde at tisse og skide?

Tosset Med Ski: Problemer med at finde den rigtige rasteplads
Af af
Jonas Schmidt
Jonas Schmidt
til venstreVind en skiferie

I forbindelse med web-tv-serien "Tosset Med Ski" udlodder vi i samarbejde med Nortlander en skiferie inklusiv liftkort til den heldige vinder.

Du kan vinde en Kør-Selv Ski Ferie for 2 personer i Livigno i uge 3 i 2015. I får hver et liftkort og bliver indkvarteret i
Natale House. Værdien af præmien udgør 5.698 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal du klikke her.

I dette eksklusive fraklip fra "Tosset Med Ski" kan du få et lille kig ind bag seriens kulisser, hvor Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen i den ene bil har lidt knas med kommunikationen med den anden bil i deres kortege mellem to skidestinationer i Alperne.

Du kan se alle de foregående afsnit i serien her.

På trods af, at bilerne er udstyret med gps, og alle personer med mobiltelefoner, kan det give anledning til knas, når man skal aftale at mødes på en rasteplads til et fælles stop.

Se blot i dette klip, hvor Jonas Schmidt og føreren af den anden bil aldrig bliver helt enige om, hvorvidt man skal stoppe ved rasthof STEIGERWALD eller afkørsel 77.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.


"Tosset Med Ski", er en web-tv-serie på otte afsnit á otte minutters varighed - kort nok til at du lige kan ta' en pause fra dagens arbejdsopgaver og se på løjerne i Alperne.

"Tosset Med Ski" bliver sendt på seoghoer.dk hver tirsdag og fredag klokken 09.00 i fire uger frem til og med den 7. november.

Husk at se sidste afsnit i morgen, fredag.

I forbindelse med web-tv-serien med Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde et par ski identisk med dem, Tomas Villum løber på i "Tosset Med Ski". Det er et par Salomon X-drive 80 Ti All mountain ski. X-drive 80 Ti fra Salomon er en alsidig ski, som er bygget til fart, høj kontrol og stabilitet. Skiene og de medfølgende bindinger har en vejledende værdi af 5.200 kroner.

For at deltage i konkurrencen klik her

I det nedenstående fraklip forsøger Jonas Schmidt sig på tysk. Han ville næppe få topkarakter af en tysklærer, men sjovt er det!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold