Ta' forskud på skiferien med Jonas Schmidt og Tomas Villum

Jonas Schmidt er helt ny på ski, men han har udstyret i orden. Se ham og Tomas Villum gøre Alperne usikre i de otte afsnit af \

Jonas Schmidt er helt ny på ski, men han har udstyret i orden. Se ham og Tomas Villum gøre Alperne usikre i de otte afsnit af "Tosset Med Ski".

Foto: Jan WintherHar du svært ved at vente på, at du selv skal af sted på årets skiferie eller måske din første skiferie nogensinde?

Så læn dig tilbage og drøm dig ud på pisterne sammen med skuespiller og instruktør Tomas Villum og hans gode ven, komikeren Jonas Schmidt.

De to venner gi'r den gas på fem destinationer i Alperne, og giver dig mulighed for at tage lidt forskud på din kommende skiferie med puddersne, skiløb, kolde øl og varmende glühwein efter en dejlig lang dag i terrænet.

41-årige Jonas Schmidt, der blandt andet har en fortid som den meget aggressive flodhest Dolph, har aldrig haft et par ski på før. Og vi siger ikke for meget, når vi afslører, at Dolphs velkendte temperament til tider kommer op i Jonas, når ski og stave ikke helt vil, som han.

Tomas Villum derimod er den garvede skiløber, der ikke altid venter på Jonas, når det går ned ad Alperne.

De to venners tur syd på har resulteret i en meget underholdende web-tv-serie, "Tosset Med Ski", som får premiere på seoghoer.dk på tirsdag den 14. oktober klokken 10.00.

Vi sender to afsnit på faste ugedage hver uge i fire uger.

Ud over tirsdag kan du hver fredag lade op til weekenden med et godt grin sammen med Schmidt og Villum. Både tirsdage og fredage er det hver gang klokken 10.00, du kan se det nyeste afsnit i serien.

Som en appetitvækker kan du herunder se trailers for samtlige otte afsnit.

Trailerne vil undervejs i forløbet blive udskiftet med links til de fulde afsnit.

Rigtig go' fornøjelse med "Tosset Med Ski"!


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close