Nyheder4. november 2014

Jonas opdager ”den forsvundne pist”

Komikeren forsøger sig med platte vittigheder for at udskyde udfordringen
Af af
Jonas bliver for alvor udfordret i næstsidste afsnit af "Tosset Med Ski".
Jonas bliver for alvor udfordret i næstsidste afsnit af "Tosset Med Ski".


Vind en skiferie

I forbindelse med WEB TV Serien "Tosset med Ski" udlodder vi i samarbejde med Nortlander en skiferie inklusiv liftkort til den heldige vinder.

Du kan vinde en Kør-Selv Ski Ferie for 2 personer i Livigno i uge 3 i 2015. I får hver et liftkort og bliver indkvarteret i
Natale House. Værdien af præmien udgør 5.698 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal du klikke her.

I webtv-serien 'Tosset Med Ski' er Jonas Schmidt og Tomas Villum nået til det berømte skisportssted Val d'isere. Stedet gør et stort indtryk på Jonas, men han forsøger at overbevise skiinstruktøren "Maleren" om, at de skal tage det stille og roligt.

Den rutinerede skiløber Thomas Villum forsøger at lokke sin gode ven med en god frokost, når de har løbet på "den forsvundne pist". Jonas derimod er ikke helt tryg ved situationen. Han prøver derfor at udsætte det uundgåelige ved at fyre en masse platte vittigheder.

Se de tidligere afsnit af "Tosset Med Ski" her

- Hvorfor hedder en løve en løve? Spørger Jonas Schmidt blandt andet.

- Fordi den kan løve!

Se hele det syvende afsnit af "Tosset Med Ski" herunder, hvor du også får svaret på, hvad der gemmer sig under kaldenavnet "Maleren".Du kan se sidste afsnit af 'Tosset med Ski' her på seoghoer.dk fredag kl. 10.

I forbindelse med web-tv-serien med Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde et par ski identisk med dem, Tomas Villum løber på i "Tosset Med Ski". Det er et par Salomon X-drive 80 Ti All mountain ski. X-drive 80 Ti fra Salomon er en alsidig ski, som er bygget til fart, høj kontrol og stabilitet. Skiene og de medfølgende bindinger har en vejledende værdi af 5.200 kroner.

For at deltage i konkurrencen klik her
Sponsoreret indhold