Nyheder8. juni 2018

Jon Dahl ramt af ulykker inden VM: Mor er død

Landsholdets assistenttræner Jon Dahl Tomasson mistede tidligere i år sin mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jon_dahl_tomasson_0.jpg
 (Foto: All Over)

Forberedelserne i månederne op til VM har ikke været optimale for fodboldlandsholdets 41-årige assistenttræner Jon Dahl Tomasson.

Den 22. februar mistede Jon Dahl Tomasson sin mor Leila. Hun døde bare ti dage inden sin 82-års fødselsdag.

Midt i sorgen skulle den tidligere landsholdsstjerne og far til to forholde sig til en retssag, som var blevet anlagt mod en kvindelig stalker, der forpestede Jon og kæresten Line Kongeskovs tilværelse.

Få Danmarks kulørte VM-blad gratis, når du køber denne uges SE og HØR! 36 sider med ALT om slutrundens største stjerner, lækre fotoserier og den bedste underholdning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jon_dahl_tomasson_3.jpg
 (Foto: All Over Press)

Jon Dahl og Line Kongeskov bor i Rotterdam. Retssagen mod kvinden, der chikanerede dem, endte som en fuser. Kvinden blev frikendt for stalking. (Foto: All Over Press)

Kvinden hævdede i offentlige opslag på sociale medier, at hun er mor til Jon Dahls sønner, samt at hun er gravid med endnu en Jon Dahl-arving. Desuden skulle hun have truet med at ville forgifte Line Kongeskov.

Desværre for Jon Dahl blev kvinden frikendt for stalking i retssagen, der fandt sted i Holland, hvor assistenttræneren bor med sin familie.

– Det har været en voldsom periode de sidste år, som har været meget stressende for mig og min familie, erkendte Jon Dahl i forbindelse med retssagen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jon_dahl_tomasson_2.jpg
 (Foto: Scanpix)

Den 64-årige landstræner Åge Hareide fik voldsomme smerter i ryggen. (Foto: Scanpix)

Presset på Tomasson stopper dog ikke her.

Landstræner Åge Hareide har siden nytår humpet rundt på grund af voldsomme rygsmerter forårsaget af en diskusprolaps.

Det har betydet, at Jon Dahl i mange sammenhænge har måttet overtage Hareides opgaver og i flere tilfælde har stået alene med ansvaret for landsholdet.

Få Danmarks kulørte VM-blad gratis, når du køber denne uges SE og HØR! 36 sider med ALT om slutrundens største stjerner, lækre fotoserier og den bedste underholdning.

Sponsoreret indhold