Nyheder10. september 2015

Jokke efter Alexandras skilsmisse: Børnene har behov for ro

Prins Joachim er ekstra opmærksom på sine to sønner, Nikolai og Felix, efter at det tidligere på ugen kom frem, at børnenes mor skal skilles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-35433.jpg
 All Over

Af Alexander Borch Nielsen og Line Frandsen

Prins Joachim værner ekstra meget om sine børn i disse dage.

Tidligere på ugen kom det nemlig frem, at prins Nikolai og prins Felix' mor - grevinde Alexandra - skal skilles fra sin mand gennem otte år, Martin Jørgensen.

Og da en skilsmisse som bekendt kan være hårdt for børnene, er prins Joachim derfor ekstra opmærksom på sine to poder, som han fik med grevinde Alexandra, da han i sin tid var gift med hende.

Det fortalte prins Joachim, da han i dag mødte pressen i Dragør.

- Jeg er meget obs på mine børns ve og vel. Det er det, der betyder allermest for mig. Og som situationen er lige nu, så har de behov for ro, sagde prins Joachim til den fremmødte presse.

- Den ro er ikke bare en fysisk ro. Det handler også om en fred for pressen og for kameraerne, og derfor beder jeg pressen om at respektere dette, sagde prins Joachim.

Tirsdag eftermiddag meddelte grevinde Alexandra, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen. Parret blev gift i 2007. Hun meddelte skilsmissen i en pressemeddelelse og uddybede sidenhen beslutningen i et interview med Ritzau:

- Når man bliver gift, så er der mange følelser involveret, og man håber, at det varer for livet, så det er en stor og hård beslutning at tage, men den har jeg truffet nu«, siger hun. Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, fortalte Alexandra. Prinserne Nikolai og Felix fik hun i henholdsvis 1999 og 2002, da hun var gift med prins Joachim. Parret blev skilt i april 2005.

Sponsoreret indhold