Nyheder27. august 2010

Jokeren: Numse-narko

På sin blog fortæller Talent 2010-dommeren om, hvordan han er faldet i kokain-tønden igen
Jokeren med sin famøse stråhat, der angiveligt skulle have oplevet lidt af hvert
Jokeren med sin famøse stråhat, der angiveligt skulle have oplevet lidt af hvert
 Foto: All Over

Jokeren har aldrig fornægtet eller taget afstand fra sit kokain-misbrug. Og nu skriver rapperen, der lyder det borgerlige navn Jesper Dahl åbent, at han er på den igen.

Og han - og for den sags skyld hans kæreste - lægger ikke fingre imellem, når der skal eksperimenteres med kokainen, som han storby-cool kalder columbiansk flake.

- Hvorfor er det en synd, når My Girl trrer en fingerspids columbiansk flake af på mit røvhul, mens jeg læner mig ind over bordet med en stråhat på? Coken kilder mig dejligt og pirrende i røvhullet (…) Og jeg dyrker min ypperste last, skriver Jokeren på sin blog.

Det er i den netop overståede modeuge, Jokeren som sædvanlig har været ude og give den gas.

- Under modeugen bliver der flirtet, knebbet, sniffet drukket og syndet, som sad vi til høbords i Babylon, skriver han.

Læs også: Jokeren: Hash-psykose

Netop nu er Jokeren specielt aktuel i Talent 2010, hvor omkring 1 million seere lægger øre og øjne til hans meninger og udgydelser. Af dem er 200.000 børn, og det får misbrugseksperten Henrik Rindom til at advare kendte om deres åbenhed omkring deres misbrug.

- Det vækker bekymring i min sjæl, at kendte som Rigmor Zobel og Jokeren er med til at gøre det legalt. Der jo ingen tvivl om, at det påvirker de unge. Det virkelig et uheldigt signal at sende, siger han til BT.

Se også GallerietELLE.dk fra The Reception på Nimb.
Sponsoreret indhold