Nyheder17. oktober 2009

Jokeren: Mit livs nedtur

Talent 09-dommeren er stadig ikke kommet over bruddet med Kamilla Bryndum
Jokeren er ikke sikker på, om han er kommet over bruddet med sin datters mor
Jokeren er ikke sikker på, om han er kommet over bruddet med sin datters mor
 Foto: Niels S. Andersen

Det er snart et år siden, at Jokeren og hans kæreste Kamilla Bryndum indså, at de ikke kunne få deres fælles liv med deres lille datter Chili til at gå op i en højere enhed.

Den hårdkogte rapper har tidligere udtalt, at det var et kæmpe nederlag for ham, at de ikke kunne få det til at fungere, og her knap et år efter bruddet betegner han stadig det forliste forhold som det værste, han har oplevet.

- Det var en nedtur, da jeg og Chilis mor Kamilla gik fra hinanden. Det var en af de værste ting, jeg har oplevet, siger "Talent 09"-dommeren til Billed-Bladet og uddyber:

- Når man er voksen og har et voksent forhold, så er det en meget lang proces. Jeg ved ikke, hvor lang tid det tager at komme over det, og om jeg er kommet over det, siger Jesper Dahl, som er hans borgerlige navn.

På trods af bruddet er de tidligere kærester stadig på god fod og gode til at dele deres snart 2-årige datter imellem sig.

- Jeg er i hvert fald glad for, at jeg skal have hende i mit liv resten af mit liv. Og jeg er meget glad for, at min tidligere kæreste Kamilla er mor til Chili, siger rapperen til ugebladet.

Sponsoreret indhold