Nyheder30. november 2012

Jokeren: Kan ikke få fare nok

Jesper Dahl er atter rejst til et sted, hvor han reelt sætter livet på spil
Jokeren udsætter atter sig selv for fare. Denne gang i Brasilien.
Jokeren udsætter atter sig selv for fare. Denne gang i Brasilien.
 Foto. Kaspar WenstrupJesper "Jokeren" Dahl har altid været en hårdkogt hiphopper, som selv sysler med stoffer og hænger ud med de seje.

Derfor lader det heller ikke til at påvirke ham, når han i programmet "Farezonen", der for tiden sendes på Kanal 5, interviewer endnu mere hårdkogte, suspekte typer og færdes i miljøer, hvor selv Mike Tyson vile løbe skrigende væk som en bange skoledreng.

Jokeren: Masser af damer

Efter en tur til USA og Mexico, hvor Jokeren bl.a. opholdt sig i det, der kaldes verdens farligste by, Ciudad Juarez, er han nu taget til Braslien med henblik på den kommende sæson af programmet.

Her flokkes banderne og udkæmper kampe om territorier med masser af mord og kidnapninger til følge. Men det har ikke skræmt Jokeren, at Rio de Janeiro er meget andet end karneval og lange sandstrande:

- Jeg har været to dage i Rio, Brasilien, og har igen mødt et kontrasternes land. Der er meget langt fra Ipanema-stranden til hjemmelavede teltlejre for crackheads i favelaen. Og så har jeg besøgt BOPE's hovedkvarter - det hårdeste militærpoliti i verden - og besøgt byens største favela," fortæller Jokeren om de nye optagelser.

Jokeren: Mit livs nedtur

Sponsoreret indhold