Nyheder 14. maj 2017

Johannes Lassen fra ”Gidseltagningen”: Udlandet kalder

Der er i den grad bud efter den danske skuespiller Johannes Lassen.
(Foto: Dan Mariegaard)

Serier som ”1864” og ”Bedrag” og filmen ”Sommeren ’92” står allerede på skuespilleren Johannes Lassens cv.

Alligevel er det først nu, i kraft af hans præstation i Kanal 5’s TV-satsning ”Gidseltagningen”, at danskerne for alvor har fået rigtigt øje på den 38-årige fyr.

Men Johannes Lassen er en travl herre, og hans kalender er booket op med jobs i udlandet. For tiden pendler han mellem Danmark og Stockholm. 

– I Stockholm filmer jeg en gangsterserie. Jeg spiller en af de bærende roller, så det er rigtig sjovt. Jeg skal arbejde deroppe indtil august, afslører den travle mand, som i vinter havde base endnu længere væk – i Kroatien.

– Hele vinteren var jeg i Kroatien for at filme min første engelsksprogede film. Heldigvis med min bedste ven Pilou (Asbæk, red.), så jeg var ikke mutters alene, fortæller Johannes Lassen, da SE og HØR møder ham på hans korte visit i Danmark.  

Selvom København altid vil have en speciel plads i hans hjerte, indrømmer han, at han sagtens se sig selv bo i et andet land, hvis karrieren kræver det. 

– USA kunne også være et spændende sted at bo, selv om jeg har været der mange gange, siger succesmageren, som du kan opleve på søndag kl. 21  på Kanal 5.

Læs hele historien om "Gidselstagningen"s Johannes Lassen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

 

 

Sponsoreret indhold