Nyheder18. september 2014

Vild med dans: Hvem skal først forlade dansegulvet?

Spillefirmaerne har deres bud på, hvem der ryger ud af Vild med dans
Af af
Der er spænding i luften, inden morgendagens program, hvor et par desværre må forlade programmet.
Der er spænding i luften, inden morgendagens program, hvor et par desværre må forlade programmet.
 Foto: Claus Poulsen



Sidste fredag dansede de første seks par på dansegulvet i den 11. sæson af "Vild med dans". I morgen skal de sidste seks par vise, hvad de kan på dansegulvet og derefter er det desværre tid til at et par må forlade programmet.

En ting er sikkert: Sara Maria Mærkedahl & Silas Holst, Johannes Nymark & Claudia Rex, Line Kruse & Michael Olesen, Helge Wammen & Sofie Kruse og Erik Brandt & Vivi Siggard er sikret, efter de undgik omdans i det første program.

Derimod skal Astrid Krag & Thomas Evers Poulsen ud i en omdans med det par, som får færreste point og seerstemmer i det andet program, der altså vises i morgen.

Her er det Paprika Steen & Mads Vad, Besir Zeciri & Mie Moltke, Tine Baun & Frederik Nonnemann, Ditte Ylva Olsen & Morten Kjeldgaard, Thomas Wivel & Katrine Bonde og USO & Jenna Bagge Knudsen, der skal gøre deres bedste for at undgå en omdans.

Bet25 har givet deres bud på, hvem der ender med at forlade programmet som det første par.

Spillefirmaet har ikke stor tiltro til, at Thomas Evers Poulsen og Astrid Krag bliver i programmet. Hvis man spiller på, at de forlader programmet som de første, får man derfor kun sine penge 1,40 gange igen. Derudover tror de også, at Thomas Wivel og Katrine Bonde kunne risikere at ryge. Her får man nemlig pengene otte gange igen, hvis de ryger ud som det første par.

Derimod har spillefirmaet stor tiltro til, at Paprika Steen og Mads Vad forbliver i programmet. Her giver de nemlig pengene 40 gange igen, hvis stjerneskuespilleren ryger ud af danseprogrammet som den første.

Hos Danske spil er man også enige i, at Paprika Steen og Mads Vad har gode chancer i programmet. De har lavet odds på, hvem der vinder programmet, og man får kun pengene seks gange igen, hvis parret står som vindere om 11 uger.

Danske spils farvorit til at vinde er dog Silas Holst og vejrværten Sara Maria. Og hvis de fortsætter den gode stil med at imponere dommerne, er det måske ikke et dårligt bud på en vinder af den 11. sæson af "Vild med dans".

LÆS OGSÅ: Se Medinas frække "Vild med dans"-kjole

LÆS OGSÅ: Silas Holst lider: Barnet vil ikke ud

Sponsoreret indhold