Nyheder8. september 2015

Joey Moe: Derfor har min nyfødte søn fået sin egen Instagram-profil

Sangerens to måneder gamle søn har fået sin egen profil
https://imgix.seoghoer.dk/media/618f24387e6c435c84866dfb3c7eee82.jpg
 Foto: All Over

Instagram er et populært socialt medie for børn og unge. En af billedmediets nye brugere er både kendt og meget ung.

Sangeren Joey Moes søn, Elion Phelix, der blev født for to måneder siden, har fået sin egen Instagram-profil.

Popsangeren forklarer til SE og HØR via sin talsmand Henrik Sørensen, at den tidlige Instagram-debut gør det nemmere for familien, både i Danmark og USA.

- I en travl hverdag kan det være svært at opdatere alle, og på den her måde får alle nu mulighed for at følge med i Elion Phelixs udvikling. Den ældre generation, der ikke har smartphones kan således også stadig følge med, ved blot at logge på internettet, skriver Henrik Sørensen til SE og HØR.

Joey Moe og kæresten Zenia har travlt. Blandt andet fordi Joey lige har afsluttet en tourné og nu er dommer i TV 2-programmet ”Voice Junior.” Derfor er Instagram en god måde at lade venner og familie følge med, indtil de kan møde det nye familiemedlem i virkeligheden, forklarer Henrik Sørensen.

- Der er stadig rigtig mange, som endnu ikke har fået fornøjelsen af at møde Elion Phelix, fordi Joey og Zenias program er så pakket. En rem baby-profil giver langt større frihed, til masser af baby spam. Man er jo nødt til at have med, at den salgs ikke nødvendigvis er for alle.

”Voice Junior” kan ses hver lørdag klokken 20 på TV 2.

Sponsoreret indhold