Joey Moe er blevet far

Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

Thomas Laursen

Der er lykkelige omstændigheder hjemme hos Joey Moe-familien. Sammen med sin kæreste Zenia er den danske sanger nemlig blevet forældre for første gang.

På det sociale medie Instagram har den populære popsanger delt et billede af sin nyfødte søn, og det fremgår, at han kom til verden mandag eftermiddag.

- Han er sund, smuk, rask og han nyder sit nye liv i den store verden. Vi er så forelskede i ham - og så synes han i øvrigt, at mor er den sejeste i verden for gaven til hans første fødselsdag; livet, skriver Joey Moe på sin Instagram profil.

Ifølge den københavnske sanger så har hans lille dreng også allerede været ude og udtrykke sin kærlighed til sine forældre.

- Hans egne ord var: "Mwa ... K ... Aaa" som naturligvis oversættes til: Jeg elsker jer, joker sangeren og tilføjer et hjerte til sætningen.

Se billedet af Joey Moes nyfødte søn på sangerens Instagram-profil.

 

Joey Moe er blandt andet kendt for numre som "Yo-Yo" og "Jorden er giftig". Han er desuden også kendt fra tv-programmet "Voice Junior", hvor han optrådte som mentor for nogle af de unge deltagere. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close